Без значение дали обичаме, или мразим Facebook, всички сме пристрастени!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

 

Facebook - гореща точка за четене на несвързани злобни политически дебати на стената на някой съученик от основното или идеалното място, където да изпаднете в делириум от разглеждането на безброй сватбени албуми. Като цяло, това едновременно ни отвращава, но и ни кара отново и отново да влизаме в социалната мрежа.

В своя анкета, Rebtel (най-големият конкурент на Skype) пита момичета и момчета на възраст 18+ години кой според тях е сайтът, който оказва най-негативно влияние върху настроението им, или иначе казано, къде в нета могат да се „сдухат” най-много? Facebook надцаква всички, следван от Tweeter и бизнес социалната мрежа LinkedIn. Мнозинството от участниците в проучването споделят също, че тези 3 интернет сайта ги стресират най-много.

Интересното обаче е, че Когато Rebtel пита в анкетата си „Коя е социалната мрежа, която най-много повдига настроението?”, Facebook отново изплува над всички останали.

Фейсбук – не можеш да живееш нито с него, нито без него. Използваме го вече прекалено дълго за да се откажем. Ами, как иначе ще виждаме на какви снимки сме „тагнати”, как ще получаваме покани за разни купони и забавни събития и как ще се натъкваме на забравени снимки от едно време?

Изводът е ясен – без значение дали обичаме, или мразим Facebook, всички сме пристрастени!


 

Коментари към "Без значение дали обичаме, или мразим Facebook, всички сме пристрастени!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg