Бруталната истина за ваксините (Видео)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

Тази тема не е от днес, нито от вчера. Но колкото и световно известни журналисти, учени и лекари да алармират, че нещо ужасяващо се случва, нашите баби, майки и дъщери, продължават да се събират на талази пред аптеките, за да се защитят от рака свинския, птичия или кравешкия грип. Медиите продължават да ни заливат с реклами от типа: „Аз обичам дъщеря си и искам да я предпазя от рак на маточната шийка, затова ще я ваксинирам!” А най-страшното е, че зад тези пропаганди стоят известни имена, на които им е платено добре, за да ни убедят в нещо, за което самите те си нямат хал хабер. И ние им вярваме, защото ги обичаме, но забравяме, че те са актьори, не лекари, още по-малко учени!

Има обаче мнозина по-осведомени хора, които от десетилетия се опитват да ни отварят очите за геноцида, наречен ваксинация и тяхната единствена цел е да предупредят всички нас, преди да се е родило поредното дете с аутизъм или още по-страшно – изобщо да не се роди!

Ето какво пише д-р Г. Ланкто:"Ваксинациите са средство за намаляване на населението на Земята. Драстично - в страните от третия свят. Хронично - в индустриализираните държави. Във връзка с това Робърт Макнамара, бивш президент на Световната банка, бивш държавен секретар на САЩ, под чиято заповед са провеждани масивни бомбардировки над Виетнам, заявява следното според една френска публикация: "Трябва да се вземат драконовски мерки за демографска редукция срещу волята на населението. Намаляването на раждаемостта се оказва невъзможно или недостатъчно. Тогава значи трябва да се увеличи смъртността. Как? Чрез естествени методи. Глад и болести. ... ...ваксините се използват като биологическо оръжие... да разпространяват болести и... улесняват целенасочения геноцид. Те позволяват да се избиват хора от определена раса, определена група или страна... В името на здравето и благополучието, разбира се. Вземете Африка например. Свидетели сме на почти пълното изчезване на някои общности... При едно слушане във връзка с дейността на ЦРУ д-р Готлиб, специалист по ракови заболявания, признава че през 1960 г. е разпръснал огромно количество вируси в река Конго (Заир), за да я замърси и да зарази всички хора, които ползват реката като водоизточник. И същият този д-р Готлиб е бил избран да оглави Националния институт по рака!... Преди няколко години Ройтерс съобщи: "Болест, подобна на СПИН, изби 60 000 души в южната част на Судан... Семейства, цели селища изчезнаха... Ваксинациите служат като средство за експериментиране, да се пробват нови продукти на големи части от населението. Под маската на грижа за здравето и благополучието на населението хората се ваксинират срещу псевдоепидемии с продукти, които някой иска да изучава..."

Бил Гейтс пък в статия на в-к Лечител бр.39, споделя съвсем откровено: "Днес в света има 6,8 милиарда човека .Това число ще нарасне до около 9 милиарда. Сега,ако ние действително свършим много работа по новите ваксини, здравеопазването, услугите в областта на репродуктивното здраве, ще намалим населението може би с 10-15%."

Нека ви припомним, че благотворителният фонд на Бил и Мелинда Гейтс е осигурил средства за разработване на нова ваксина срещу менингит, струваща по-малко от половин долар.

Стряскащо е колко брутално откровени са някои и колко престъпно невежи си оставаме ние! А черната статистика остава добре скрита някъде...

*Индия прекрати имунизационните си планове – четири деца починали в  рамките на минути, след като били ваксинирани. Всички те са били на възраст  под две години, като най-малкото от тях – бебе само на шест месеца. 

*Южнокорейски политик предупреждава за страничните ефекти от  противогрипните ваксини. Д-р Шим  Дже-Чеол, който е и депутат в управляващата партия, цитира изследванията на тамошния Център по контрол и превенция на заболяванията – официално са отчетени 2593 случая на странични ефекти само от ваксината срещу свински грип. Сред тях има и смъртни случаи. 

*Европейският съюз нареди разследване на връзката между ваксините срещу свински грип и неврологичните поражения. Резкият скок  в случаите на нарколепсия и вероятната  им връзка с ваксината станаха причина  за разгорещени дискусии. В тази връзка  в Швеция започна открито разследване  на ваксината Pandemrix. Финландски  лекари признават, че са знаели за неврологичните поражения от ваксините, но месеци наред не са могли да оповестят  притесненията си. Причината е, че за да излязат предупредителни материали  в пресата, трябвало да мине достатъчно  време, за да се потвърдят предположенията! 

*Австралийското правителство прекрати програмата си за имунизация  на деца срещу грип, след като 22 от  хлапетата се почувстваха зле в рамките  на часове след ваксинацията и бяха откарани в болница. По-късно едно от децата  умира. Здравният министър Ким Хеймс  призна, че преди ваксинацията децата са били съвсем здрави. 

*Токсична ваксина убива и китайски деца. Не е по-различно и в Индия,  където прекратиха програма за  ваксинация срещу рак на маточната  шийка, след като няколко момичета починаха скоро след имунизацията, а други  120 развиха „неочаквани” усложнения.  Аналогична е ситуацията и в Европа  – 14-годишна англичанка почина, а три  нейни съученички се разболяха от ваксина за рак на маточната шийка.”

Източник: blog.zepir.com

Ето и мнението на Международната група за най-съвременни изследвания, в която влизат учени и лекари от различни страни: "Какво се случва през последните 50 години? Обмислено и съзнателно вкарване на биологични токсини в човешкото тяло, които увреждат здравето, репродуктивните способности, интелигентността и социалното поведение. Като резултат се проявяват социални заболявания, включващи проблеми с обучението и усвояването на знания, престъпност и други инволюционни феномени, които позволяват на определени социални групи да контролират съзнанието на населението чрез поддържане на конфликти, като по този начин пречат на планетарната еволюция и същевременно жънат огромни печалби от биологичната и неврофизиологичната дегенерация на обществото."

Преди време, една от нашите медии излъчи материал за млада майка, която категорично е отказала да поставя каквито и да било превантивни ваксини на детето си. Нарекоха я невежа и безотговорна! Ние не сме тези, които да определят кое е грешно и кое правилно и искаме да апелираме нашите колеги към същото! Нашата работа не е да манипулираме и поставяме диагнози, а да осведомяваме и да поднасяме фактите такива, каквито са...без изводи! Те са за обществото!

В заключение само искаме да ви припомним думите на Бърнард Шоу, изречени преди 100 години: “Докторът е също толкова добър консултант по въпросите за ваксинирането, колкото месарят - по въпросите за вегетарианството.”


 

Коментари към "Бруталната истина за ваксините (Видео)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg