Вечната любов била само илюзия!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Според мексикански учени, продължителността на любовта е само 4 години! За сметка на това пък, е твърде вероятно да ни споходи милион пъти! Така че, момичета, бъдете спокойни! Може да не успеете да задържите Купидон за дълго, но пък Мечо Пух го е казал чудесно: „Колкото повече, толкова повече”!

Учените от Националния автономен университет на Мексико твърдят, че любовта не е нищо повече от временно състояние на организма и нейният химичен живот не може да продължи повече от 4 години.

През първата фаза на влюбване в мозъка ни се произвеждат химически съединения, които се разпространяват във всичките му неврони. Това е и периодът, когато емоциите бушуват и нищо не е в състояние да ги укроти. Но не за дълго! Този период трае само година!

Във втората година от връзката етапът се променя и се превръща в изграждане на стабилност, доверие и привързаност. И така цели 2 години! Вярвате си, обичате се, правите секс където ви падне, чувате се по 7 пъти на ден, парадоксално, за да си докажете какво доверие си имате!

След края на четвъртата година обаче, умът ни отново е бистър, емоциите са утихнали и някогашните пеперудки в корема, сега са просто един навик. Е, тогава изборът е ваш – оставате с навика или пък излизате на лов за нови пеперудки!

А, ние мислим да се възползваме от съвета на Мечо Пух докато все още сме добри ловци! Пък после ще му мислим! Да живее любовта!
 


 

Коментари към "Вечната любов била само илюзия!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg