Внимание! Днес се правят най-много бебета

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Приятели, ако искате Новата година да ви донесе бебче, днес е денят, в който да поработите за сбъдването на желанието си.

Може и да не ви се вярва, но е доказано, че на 11 декември се зачеват най-много бебета! Така че, тези пък, на който още не им се сменят пелени, нека днес да бъдат още по-внимателни.

Според Британския национален регистър на ражданията най-популярната рождена дата е 16-ти септември. Достатъчно е да извадим средната продължителността на бременността, която е 40 седмици, и излиза, е днес е най-палавият ден.

Според учените това съвсем не е случайно! Те обясняват, че през зимните месеци мъжете са най-плодовити, защото студа увеличава качеството на спермата.

Но дори и без научни доказателства, на всички ни е ясно, че когато навън е мразовито, няма нищо по-хубаво от това да се отдадеш на горещи страсти с любимия… Нали?

Като добавим и празничното настроение, което ни обзема, как да не те избие на любов? Няма как! И това също е доказано. Сайтът Lovehoney – най-големият онлайн магазин за секс играчки, установи, че именно през декември хората се отдават най-много на секс.

Е, не ни остава друго освен да се отдадем на актуалната тенденция! 


 

Коментари към "Внимание! Днес се правят най-много бебета":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg