Време ли е да го зарежеш? Ето как да разбереш!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Когато вложиш много в една връзка, най-страшното е да признаеш, че тя се разпада. По принцип при момичетата е заложено автоматично да се борят, за да я задържат. Опитват се да променят или да оправят нещата. Често за сметка на себе си. Обаче, понякога просто не си заслужава. Ето, как да разберете, че е време да разкарате един мъж от живота си.

Той ви малтретира емоционално
Това е точно толкова гадно, колкото и физическият тормоз. Гаджето ви постоянно ви обижда и насаме, и пред хора. Обръща се към вас с уж милото „крокодилче”, „дебелаче” или „грозничето ми”. Не, той не е специален, нито леко изнервен. А несигурен идиот, който се опитва и вас да принизи, за да се чувства по-добре.

Изгубил е доверието ви
Лъжа след лъжа, изневяра след изневяра... И после хиляди извинения и обещания, че ще се промени. Това толкова често се повтаря, че чак свикнахте. Е, не свиквайте! Не сте длъжна да му търпите егоизма! Оставете го. Естествено, очаквайте крайности - от крокодилски сълзи до агресия. Но не се поддавайте на провокациите му.

Компромисите са само от ваша страна
Връзката не се развива точно така, както очаквахте. В един момент се налага да се откажете от мечтите и стремежите си. Каквото и да се случва, вие сте тази, която трябва да отстъпи. Дори да направите протест, ви се заявява, че така стоят нещата и ако не ви изнася, знаете къде е вратата. Всъщност, наистина знаете къде е вратата. Излезте през нея и никога повече не се връщайте!

Не се чувствате себе си
По-точно, постоянно сте в някаква депресия, рядко се усмихвате, дори сред хора не се чувствате добре. А най-странното е, че не виждате причина за това. Е, има причина. И тя е, че вие не сте себе си! Нещо в тази връзка ви кара да се губите. Никога няма да се чувствате добре, ако вървите срещу собствените си разбирания и възгледи. Вземете мерки навреме!

Партньорът ви не е отговорен
Може да звучи малко егоистично, но погледнете нещата в перспектива. Какъв съвместен живот или брак бихте имали с човек, който дори не може да дойде навреме за среща?
 


 

Коментари към "Време ли е да го зарежеш? Ето как да разбереш! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg