Всъщност, мъжете първи казват „Обичам те!“

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Момичета, ако до сега сте вярвали в закостенялото схващане, че мъжете са тези, които не са особено чувствителни и любовните словоизлияния изобщо не са им присъщи, време е да престанете! Истината е, че господата даже са си много романтични.

Дори нещо повече – именно представителите на силния пол са тези, които казват: „Обичам те!“ първи. И по-точно – на 88-я ден от началото на връзката! Дамите от своя страна пък се нуждаят от повече време.

Според ново изследване 37% от мъжете, участвали в него, са признали, че са се сгодили или оженили за партньорката си в рамките само на 12 месеца. Това само потвърждава една друга наша теория. А именно, че когато един мъж, реши, че му е време за женене, не му мисли много, много, а действа.

Все пак 39% от участвалите господа във въпросната анкета признават, че са казали първото си „Обичам те!“ на своята партньорка в първия месец на връзката им. За жените този коефициент е 23%.

Мъжете бият жените по романтични точки по още един показател. 33% от тях са се срещали с родителите на партньорката си още първия месец след началото на връзката. А от дамите само 25% могат да се похвалят със същото.

Е, момичета, пожелаваме ви да намерите вашето романтично момче, което не само да ви казва, че ви обича всеки ден, но и да ви го доказва.  


 

Коментари към "Всъщност, мъжете първи казват „Обичам те!“ ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg