Г-жо Ангелова, Вас май малко са Ви били?!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

Днес г-жа Миглена Ангелова постна тази „гениалност“ на стената си по повод предстоящото шествие "Извърви километър в нейните обувки", в което мъже ще обуят високи токчета в подкрепа на жените, жертви на домашно и сексуално насилие.

Според Ангелова, това било поредната глупава приумица на българите, нищо че инициативата съвсем не е българска и нищо че „глупостта“ дава отлични ефекти по света. В цялата работа червената госпожа съзря нещо много анти-мъжко.

Та, г-жо Ангелова, според вас, когато човек има смелостта, доблестта и добрината да се опита поне за миг да се постави в положението на някой друг, да се опита да помогне с каквото може, това го прави жалък и непременно крие тайни травеститски мераци?! Жалка сте, г-жо Ангелова и не ви прави чест да се държите като селски бек с потни подмишници и срамни въшки, най-малкото, защото сте майка. Аз, като баща, брат, син и приятел, но най-вече като човек, не само бих обул високи токчета, а бих надянал и сутиен, ако има и 1% шанс да накарам някого да се замисли. Не се тупам в гърдите, не се гордея с това, но определено не се и срамувам, просто го правя!

Е, г-жо Ангелова, не сте оглупяла, подозирам, че просто толкова си струвате! Дали заради червената ви конфекция от модна къща „Валентина“, чиято нафталинова миризма съвсем е размътила мозъка ви или заради разклатените ви нерви и интимни мускули, така и не успяхте да вникнете в същината на тази инициатива? Или пък се пънете да се впишете в една много актуална тенденция у нас – да с*рете бисери с едничката цел да сте известна? Ако е така, защо просто не се изрусите и не си сложите силикон? Ох, втресе ме... нее, не, няма да стане! Само ще идат кубиците зян... Може пък да направите като Азис и да си сменяте пола, докато ви се получи. Тц. И това няма да проработи. Ако ще и 20 пъти да го смените, пак ще си останете безмозъчно добиче. Абе, що не се пробвате в цирка? Кой знае, току виж ви провървяло там! Ама ако обичате пробвайте се в някой на Запад, че в България много ни станаха клоуните, а и е безработица, както сама знаете!

П.П. Аааа, г-жо Ангелова, ако обичате вземете и Азис със себе си! Ама след 8-ми март, че съм му взел лачените токчета назаем и навярно ще си ги иска.  


 

Коментари към "Г-жо Ангелова, Вас май малко са Ви били?!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg