Гадаене с капучино. Само за жени!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи
Гадаене с капучино. Само за жени!

1

Разгледайте внимателно снимките на чашите с капучино и изберете, тази която най-много ви впечатлява. Изображението върху нея ще ви разкаже какъв е вашият характер.

Жените избрали първата чаша могат да се похвалят с много поданици. Като под поданици имаме предвид хора, които й се възхищават и служат, независимо дали става дума за приятелки или обожатели. Тя има способността да омайва околните и успява да получи всичко, което иска и то без особени усилия. Тази жена разчита само на личната си преценка и силната си интуиция. Мрази съветите, защото според нея, те са за слабаците. Логичната й мисъл не й позволява да се поддаде на сантиментални чувства, но от чувство за дълг би повдигнала и планини.

Ако вашата чаша и втората, това означава, че вие сте типичната домакиня. Не бихте се поколебали да изберете семейството пред кариерата, в случай, че ви се наложи. За вас децата са целият смисъл на този свят и бихте направили невъзможното, за да създадете здраво семейство. Вие сте деликатна натура, която има нужда да усеща, че е обичана и закриляна. Предпочитате спокойния начин на живот. А най-щастливи сте, когато сте заобиколени от много роднини и приятели.

Избралите третата чаша са жени на чувствата и предаността. Те не се влюбват лесно, но веднъж случи ли им се, ще останат верни до гроб. Такива дами не се трогват от разни кризи във връзките и прочие, защото са твърдо убедени, че любовта е по-силна от всичко. Когато обичат истински са готови да прощават изневери и да правят много компромиси и то без това да им тежи особено. С две думи – сърцати момичета!

Четвъртата чаша разкрива изключително интелигентна дама. Тя може да се приспособи към всеки мъж и да превъзпита всеки мъж, без това да повлияе на неговото достойнство. Отлично знае как се вади душа с памук и безупречно контролира емоциите си. Не плаче, не хленчи, не настоява, а търпеливо чака удобния момент да постави условията си. И тогава няма мърдане!

Петата чаша говори за много властна натура. Такива жени чудесно знаят какво искат от живота и как да го получат. Изключително упорити и борбени, но най-големият им проблем е, че са прекалено нервни и раздразнителни. Трудно създават връзки, защото не са от най-толерантните и търпеливите. Техният принцип е – щом този не става, има следващ! За тях е загуба на време да се мъчиш да превъзпиташ даден мъж.

Шестата чаша - независима и малко истерична жената, склонна да провокира скандали. Не, че е лоша, просто не би позволила на никой да я прави на луда. Твърде принципна и горда, но пък притежава и невероятно чувство за самоирония. Тя е истински магнит за мъжете, но повечето не могат да издържат на буйния й нрав. Без проблеми можеш да изкараш много пари с такъв бизнес партньор, но не очаквай от нея да е домакиня. Можеш да я накараш да свърши работа за три китайски фабрики, но не и да ти измие чиниите. Мислим, че разбра за каква жена ти говорим?!

Ако седмата чаша ви впечатлява най-силно, то значи вие сте перфектната любовница. Знаете как да побъркате от страст веси мъж и го правите с такава лекота, че приятелките ви сигурно си късат тениските от яд. Вие сте родени да флиртувате. Правите го изключително умело и деликатно. Никога не се натрапвате, мъжете сами идват при вас.


 

Коментари към "Гадаене с капучино. Само за жени!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg