Гореща тенденция: татуировки на черен фон

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Татуировките са като грима – тенденциите идват и си отиват, но за разлика от грима, избереш ли последният писък на модата в татусите, оставаш си с него.

И неизменно ни изненадват. Дали защото са израз на бунтарство, дали защото се възприемат като „различност“, или пък защото носят имиджа на „лошото момче/момиче“, което си, ако имаш такива, но татусите винаги са били някаква загадъчна страст, която „нормалните“ не разбират докрай.

Последната it тенденция в рисунките по тялото праща тату изкуството в изцяло нова и, честно казано, абсурдна посока. А изглежда и ужасяващо болезнено, ако трябва да бъдем честни. Новата мода се нарича “blackout tattoos” и всъщност представлява татуировка в „негатив“. Тоест, голяма част от кожата около мястото, на което ще бъде рисунката, се оцветява в черно и само рисунката остава неоцветена. Обратното на стандартната татуировка – вместо да се татуира пеперуда на ръката, например, цялата ръка се татуира с мастило и само пеперуда остава бяла.

Татуистите признават, че този вид изкуство върху тялото може да отнеме много часове работа и многократни посещения при тях. Според някои хора това е страхотен начин да прикриеш стари татуировки или белези.

Но ние се чудим за друго – а какво ще стане, когато решим, че искаме да прикрием блекаут татуировката?

С

Снимка: Instagram.com/tattoosnob

 

Снимка: Instagram.com/lindabrun

 

Снимка: Instagram.com/i_am_mora

 

Снимка: Instagram.com/blackouttattoocollective

 

Снимка: Instagram.com/harrizuno

 

Снимка: Instagram.com/_arkadios_

 

Снимка: Instagram.com/lindabrun


 

Коментари към "Гореща тенденция: татуировки на черен фон":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg