Да си зубър е модерно!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции
Да си зубър е модерно!
Снимков материал: BGNES,Payner

Ан Хатауей

Спокойно, да висиш денонощно над учебниците все още не се е превърнало в тенденциите. Затова пък очилата с големи, не – огромни, рамки набират все по-силна популярност сред звездите. Да си го кажем направо – очилата с диоптър ала „Аз съм зубър!” са новото секси!

Това е то – никога не можеш да си сигурен в каква посока ще реши да поеме модата. Най-сетне да има възмездие и за онези девойки, които са подложени на безмилостните подигравки на своите съученици.

Скъпи момичета, от сега нататък официално сте признати за готини мацки! Така че, когато следващия път чуете някой злобен коментар със зубърски привкус, сложете невежия му автор в малкия си джоб като му напомните, че не само Ан Хатауей залага на очила, с които не само се вижда надалече, но самата тя ще се вижда от далече! Пуснете си клипа на Николета Лозанова с Ванко 1 и ще се убедите, че на родните красавици тази тенденция не им е чужда.

Ако не друго, то поне с подобен модел не само нищо няма да убегне от зоркия ви поглед, но и вие самата определено няма да останете незабелязана! Е, научихте ли си урока по съблазняване?
 


 

Коментари към "Да си зубър е модерно!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg