Да си на четири години... и да сучеш?!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Да ви запознаем с Адамчетиригодишносимпатично и срамежливо хлапе, чиято майка все още го кърми.

Всъщност целият свят научава за този подрастващ и млекопитаещ сладур от скандалната корица на списание TIME. На нея Адам е качен на столче, за да достигне гърдата на майка си и да демонстрира как един вече говорещ човек, все още се храни с кърма. Гледката на смучещ женска гръд четиригодишен предизвика доста противоречиви отзиви.

Редно ли е едно дете, което е в процес на осъзнаване на пола си и на път да се превърне в самостоятелен човек, все още да бозае? Първите години от човешкия живот вероятно нарочно са заличени от мозъка, понеже възрастните хора не би следвало да помнят как са ходели с наакани гащи или как са се хранили от друго човешко тяло.

Всички знаем, че сме кърмени, но искаме ли да си спомняме как мама запушва ревливата ни уста с гърдите си? Нормалното развитие на човека изключва тези спомени автоматично, но какво се случва, ако майка ти просто не спира да оголва гръд за да ти подаде обяда в устата?

Когато погледнете този фотос, веднага в главата ви изплува идеята, че списанието е публикувало снимка по-скоро в педофилски порно стил, отколкото с цел да подчертае нуждата да кърмим децата си.

Дори, се чудиш – дали това не е просто постановка? Но, не! Адам е реално момче, а неговата 26-годишна майка кърми него и брат му, който е петгодишен. Самата тя е кърмена до 6-тата си година и изглежда следва семейна традиция. Но, наистина, какво ще си помислите за някого, ако знаете, че е кърмен до 6 годишен и не следва ли едно момче да се превърне в млад мъж и да има нормален сексуален живот без да асоциира женските гърди с храна и още по-зле - с майка си?!


 

Коментари към "Да си на четири години... и да сучеш?!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg