Девствена на 16? И в клуба на лузърите!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

 

Е, учените може и да съветват младите момичета да бъдат по-търпеливи и да се отдадат на плътски наслади след 17-годишна възраст, но реалността е друга! Днес все повече тийнейджърки се разделят с девствеността си още преди да са навършили 16!

Според данни на в. „Daily mail” това се отнася за ¼ от младите момичета във Великобритания! За сравнение – техният брой е два пъти по-голям от този на майките им, които са подарили своите „розички”, забележете, преди да навършат пълнолетие!

Ех, това е то – времената се менят, а заедно с тях и нагоните на днешната младеж!

Въпросното изследване било проведено от здравните служби на Великобритания и се оказало, че 27% от анкетираните жени на възраст между 16 и 24 години признали, че са правили любов преди да навършат 16. Преди 30 години в тази категория са влизали едва 4% от момичетата. Сериозна разлика, нали?

А иначе в днешно време 10% от британките на възраст между 16 и 24 години са имали 10, че и повече, сексуални партньори! За мъжете пък този процент е 27%. Интересното обаче е, че непорочните на същите години съвсем не са малко – 32% от жените и 26 % от мъжете! 

За сметка на това само ¼ от анкетираните мацки признали, че са верни на половинките си и имат сексуални  отношения само с един партньор! Същото важи за 17% от мъжете!

А вие как мислите? Кога е подходящото време, за да се раздели момичето с девствеността си? 


 

Коментари към "Девствена на 16? И в клуба на лузърите! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg