Доказано! Сексът е по-полезен от спорта

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Нека си го кажем, през почивните дни ни е едно такова мързелииивоооо… На никого не му се иска да извършва тежки физически усилия, освен ако не са много, много приятни. Сещате се какво имаме предвид, нали?

Е, приятели, имаме добра новина! Вече е доказано – сексът е полезен, дори много по-полезен от спорта. Австралийски сексолози са стигнали до извода, че двойките, които редовно се отдават на „тренировки” в спалнята, гледат по-оптимистично на живота и се радват на по-добро здраве!

А и ако сте решили да влизате във форма, сексът е идеалният начин. С него се изгаря голямо количество мазнини, укрепват се мускулите и само за 15 минути можете да видите сметката на 200 калории. Не е зле, нали?

Интересното е, че когато сме възбудени, пулсът ни се увеличава от 70 до 150 удара в минута. А за сравнение, това се случва на спортистите при тежка тренировка.

Но да се върнем на ползите от секса, защото още не сме приключили с тях. Той е особено полезен сега, в по-студените дни, защото стимулира производството на антитела в организма и така подсилва имунитета.

Мацки, отдавайте се на секс по-често, защото той предпазва от депресията, характерна за по-мрачните сезони.

Е, имате ли нужда от още убеждаване, за да се отдадете на палави подвизи днес? И утре, и вдругиден…


 

Коментари към "Доказано! Сексът е по-полезен от спорта ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg