Ергенско парти – кошмарът на всяка булка!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Мъдрите хора са го казали така: „Човек колкото и добре да живее… се жени!”. Ние, сантименталните момичета, го наричаме „Големият ден”! За мъжете пък, сватбата означава само едно - край на купонтие! Ето защо милите ни момчета просто не могат да се лишат от един последен ергенски запой! Задължително гарниран с много алкохол, стриптийз и каквото там друго падне, стига да е дългокрако и да не пише името му на сватбените покани!

Стане ли дума за тази мъжка забава, ние, дамите, изпадаме в тих ужас! И колкото и разкрепостени да са някои жени, сигурна съм, че дори те тайничко обмислят варианта с детектива!

Може би ще кажете: „Е, какво? Нали и ние си имаме нашето моминско парти?!”. Да, но нека сме напълно честни и си признаем, че хич, ама хич не ни е до палав водопроводчик, когато съзнанието ни е заето да пресмята колко елитни компаньонки има в града!

Единственото успокоение, на което можем да се облегнем, е фактът, че според проучванията, мъжете изневеряват най-вече на самия сватбен ден - не преди него. Е, момичета, имаме един ден аванс! Остава ни да стискаме палци, нашият човек да се напие до припадък преди да е започнала „увеселителната програма”!

Преди години в България нямаше такова нещо като моминско и ергенско парти. Но откакто американското кино завладя родните екрани, господата се „светнаха”, че краят можел и да е приятен! Особено ако се сложи както подобава – с много питиета, приятели и… приятелки!

Според мен, в този ден, аптеките трябва да раздават безплатно валериан на бъдещите булки, а психоаналитиците да приемат пациенти денонощно! Наскоро чух, че и варианта да опитаме да притъпим ревността с две бутилки шампанско също не е добра идея! Защото току виж сме се озовали на мъжкия купон с хладно оръжие в ръка и вместо сватба си спретнем една килийна „забава”!

Е, едно е сигурно, настъпи ли моментът, в който любимият ми ме попита дали имам нещо против ергенското му парти, ще отговоря: „Може, но само ако моето моминско е в съседната стая!”.
 


 

Коментари към "Ергенско парти – кошмарът на всяка булка!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg