Жените искат семейство, а мъжете – Мрежа!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Имали ли сте някога усещането, че мъжът ви предпочита повече вестника в тоалетната и компютърните игри пред семейните вечери на терасата?! Е, ако е така, то не си скубете косите и не търсете бракоразводни адвокати! Това е глобален проблем. Просто за нас, жените, щастието се измерва с броя прегръдки, а за господата – с броя кликвания!

Проучване на име „Индекс на щастието“, проведено в Австралия и обхванало 8500 участници, на възраст между 18 и 64 години, показва, че мъжете и жените се чувстват най-щастливи, когато си почиват. Приликите между двата пола обаче се изчерпват до тук.

Представителите на силния пол описват пълната релаксация като сърфиране в Интернет, а дамите – прекараното време със семейството и близките. Мъжете признали, че предпочитат да играят компютърни игри, отколкото да отидат на пикник с половинката си, например.

Това е положението! Мъжете по цял свят са еднакви, приоритетите им също. Така че, няма никакъв смисъл да се хабим! По-добре грабвайте кредитната карта, докато е залисан и отивайте на шопинг терапия!


 

Коментари към "Жените искат семейство, а мъжете – Мрежа!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg