Жените, които винаги ще използваме само за секс

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

Евтината манипулаторка

Евтин модел на поведение, демонстриращ невинно пърхане с мигли, облизване на набъбнали устнички, уж неволно навеждане пред носа ни – това, момичета, е провокативно, но никога, никога не може да ни накара да поискаме нещо по-сериозно с такава жена. И, за да ни разберете по-добре, ще ви дадем пресен пример – Лияна (която опознахме, благодарение на Вип Брадър). Да, хубава е, спор няма! Бихме я... даже няколко пъти. Но! Как да кажем? Жена, която не се притеснява да се разкрачи с риск да видим превръзката й, която няма никакви задръжки да флиртува (уж неволно) с женен мъж, пред очите на цяла България – ми не, не бихме си я взели за жена.

Ако си мислите, че умен мъж би търпял подобни жалки манипулации, много се лъжете! Най- много да се позабавляваме, не за друго, а защото е лесно.

Обсебващо зависимата

Понякога ни харесва жената до нас да покаже, че се нуждае от мъжката ни подкрепа и хич, ама хич не се кефим тя да иззема функциите ни. Обаче! Има госпожици, които просто нищо не могат да свършат сами. Искат винаги да сме до тях, изпадат в чести състояния на отчаяние, вършат куп глупости в паниката си, че може да ги зарежем. Дами, това е жалко и отблъсква! Отлично знаем, че в живота се случват и лоши неща и имаме нужда от жена, която е способна да се справи с тях, а не от допълнителен товар на плещите си. Това, разбира се, съвсем не означава, че няма да я подкрепяме в трудни моментни, напротив! Просто една червена лампичка в нас светва - а какво ли би станало ако някой ден ние имаме нужда от нейната помощ?

Прекалено повярвалата си

По принцип такива жени и за секс не стават, но ако случайно се излъжем веднъж, то едва ли ще повторим. Имаме предвид онези момичета с личностни проблеми, които не само не осъзнават тези проблеми, но и си ги харесват. Те обикновено залитат в супер крайни състояния на феминизъм, повярвали си, че са усвоили до съвършенство изкуството на съвременната кучка. Говорят много (само за себе си), мислят си, че те командват парада и настояват да сме наясно с това, но истината е, че са прозрачни и смешни!

В заключение искам да цитирам един колега: „Тези жени, които ми разправят, че ни „чукали" и че ни използвали, ще им кажа, че като им порасне „дръжка", тогава ще разберат кой кого чука. Другото е игра на думи, щото не им е в природата и никога няма да бъде.“


Вижте още:

7-те неща, заради които мъжете ни напускат

4 разлики между съпругата и любовницата


 

Коментари към "Жените, които винаги ще използваме само за секс":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg