За изневярата оправдание... Няма!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Аз съм от онези жени, които винаги подхождат с разбиране. Първо ще изслушам, ще помисля и тогава евентуално ще обвинявам. Но има нещо, което никога няма да разбера, още по-малко да приема. И това е изневярата. За нея оправдание няма! Особено любимото ми е: „Нещата с половинката ми не вървят, та затова…“. Защото все си мисля, че проблемите в една връзка не се решават като създадеш нови такива.

И, честно казано, малко ми писна да чувам, че всеки мъж изневерява, че рано или късно ще ти се случи, че изневярата е неизбежна… Да лансираш подобна проява като „нормална“ и да вадиш куп нелепи доказателства, че природата ни не била моногамна, ми се струва някак си несериозно и смешно! Но, най-парадоксалното в цялата работа е, че от изневярата няма абсолютно никакъв смисъл! Защо ли? Ще ви дам цели 5 причини, пък сами преценете дали съм права.

 

1. Мъжете, които изневеряват, все още обичат половинките си!

Много малко са тези, които отиват по чуждо, защото това, което им е в къщата, не ги вълнува емоционално. Обикновено мотивите са: неразбирателство, скучен секс, липса на разнообразие, затормозено съзнание… Все неща, които с малко усилия се оправят!

 

2. Мъжете се мразят след това!

Нали не вярвате, че са способни до такава степен да изключат съвестта си, че да не им е гадно след като изневерят? Да не кажа, че доста от тях направо се презират! Не случайно стават адски мили и романтични към половинките си. Е, кажете ми, това внимание и тази любов не е ли по-логично да се дават преди изневярата? Да се поддържат тръпката и емоцията. А не, за да се изкупва вината!

 

3. Жените разбират!

Дори да нямат доказателства, повечето дами имат силен усет! И даже да решат да се примирят с предателството, нищо вече няма да е същото. Изневярата скапва самочувствието, кара те да се запиташ имаше ли смисъл да даваш толкова за този мъж, можеш ли да му се довериш отново? Все фактори, които никога няма да заличите напълно. Получава се така, че заради единия секс, съсипваш връзка, градена с толкова любов и надежди. Ако вие виждате смисъл в това, на мен нещо ми убягва…

 

4. Изневярата не лекува комплекси!

Сигурно много мъже ще се обидят, но за мен неверниците са абсолютни комплексари! То пък е голям подвиг да се намърдаш между краката на жена, която така или иначе не подбира особено. И ако това те кара да се чувстваш повече „мъж“, то ще ти кажа, че си мнооого далече от това определение.

 

5. Не е честно!

И да ви звучи наивно, това си е самата истина. Като толкова ти се кръшка, разделяй се с жена си и си живей живота! Заслужила ли е да я мамиш и да я унижаваш? По-малко достойна ли е от теб? Не ти ли е дала достатъчно, за да й спестиш ролята на тъпачка, която те чака сама у вас, докато ти си вееш нагона на ляво и на дясно? Взимай си егоизма и мъжкото достойнство и й дай възможността да бъде щастлива с друг. Защото тя го заслужава!


 

Коментари към "За изневярата оправдание... Няма! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg