За плосък и стегнат корем не яжте това!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Моето тяло

Ако искате плосък и стегнат корем, освен върху коремните преси, трябва да наблегнете и на подходящите храни. Имайте предвид, че някои продукти се лепят директно върху талията, така че, ако това е проблемното ви място, ето какво не трябва да ядете.

Сладко
Рафинираната захар се превръща автоматично в „любовни дръжки".
Опитайте се да намалите сладкото до минимум. Позволявайте си черен шоколад, но само от време на време. По-добре наблегнете на фруктозата в плодовете.

Пържени храни
Те като цяло са вредни. Но има някои, които атакуват талията ни. По-конкретно това са: пържените картофи, панираните лучени кръгчета, пърженото пиле, поничките и мекиците. Ако не можете да се откажете от пърженото изцяло, то поне опитайте да спрете тези продукти.

Бялото брашно
Ако си падате по хлебчета и тестени изделия, нека поне да бъдат от пълнозърнесто или ръжено брашно.
Бялото брашно е с ниска хранителна стойност и с много калории. А те, както знаете, ако не бъдат изразходени, се превръщат в мазнини. И най-често се лепят по коремчето.

Алкохол
Бирата, виното, спиртните и смесените напитки са много калорични.
Въпреки това първите две са позволени, дори препоръчителни, ако не прекалявате с тях. Но ако сте решили да пиете алкохол, по-добре не яжте никакви въглехидрати през целия ден.
 


 

Коментари към "За плосък и стегнат корем не яжте това!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg