За тези, които мразят Нова година

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Нова година? Не, просто една нощ като 365 други такива. Не разбирам неспирната треска около нощта, в която посрещаме поредната година. Да, точно така. Поредната година.


Вълнения, трепети, рокли, грим, прическа, кой кого къде поканил, какво ще се яде и пие – кипи трескава подготовка на една нощ, в която просто ще купонясваме.


Сигурна съм обаче, че има хора, които като мен остават малко равнодушни към цялата тази еуфория, която залива всички други. Нова година – чакам с нетърпение фойерверките, в които цяла София избухва. Чакам и любимото шампанско с домашна торта, наслаждавам се на любим филм и да, това е, което ме радва.


Ако и вие сте сред тези, които не се пускат по течението на всеобщото вълнение за нощта на 31 декември срещу 1 януари, ето ви идея как да я изкарате


Филми


Перфектно, перфектно, перфектно! Всичко за хапване вече е готово, така и така няма да се спи тази нощ, защо да не си направите един кино маратон. С любимо питие и нещичко вкусно, добре ще се получи. Поканете приятелите си, които също като вас не обичат големия шум около Нова година и изгледайте всички части на "Хобит" и "Властелинът на пръстените"(не, излъгах ви, няма да ви стигне само една нощ).


Поканете хора, които мразят Нова година колкото вас


Нещата стоят така – не сте сами. Тези, които не искат стандартното пищно празнуване са много. Ако приятел ви пита какво ще правите на Нова година, отговорете простичко – "Не знам, ще сготвя нещо, искаш ли да дойдеш?". Веднага ще си намерите съмишленици, а съберете ли се на едно място все индивиди недолюбващи Нова година, ще намерите как да разнообразите нощта.


И едно решение с малко подготовка...заминете


Махнете се от хаоса на града и заминете на тихо, спокойно място, подминато от еуфорията на Нова година. Поканете и скъпите си хора да разнообразите традиционното шумно празнуване с уютно посрещане на 2015-та край огъня в някоя отдалечена хижа. Опитайте!


 

Коментари към "За тези, които мразят Нова година":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg