Забраната за секс на първа среща падна!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

 

Из законите на всяка порядъчна жена:

• Не на целувката на първа среща!
• Да не си посмяла да му се обадиш първа!
• Не поемай инициативата – търсиш си кавалер, все пак!
• Дами канят, ама само дето не са истински дами!
Никакъв, ама никакъв секс минимум до третата среща!

Ооо, стига вече! Момичета, имаме добра новина за вас – вече не е нужно да се правим на ощипани госпожици! Тези закони вече официално са ОСТАРЕЛИ!

Експертите са категорични – сега важи правилото „В любовта и на война няма непозволени неща!”. Ако сърцето ви подсказва, че трябва да се борите със зъби и нокти за един мъж, послушайте собствената си интуиция и се осланяйте на собствения си опит, вместо да играете по неписани правила и закони. Ако ви се чака, чакайте, ако не ви се чака – действайте!

А и да си знаете – случайният секс отдавна е престанал да се смята за нещо мръсно! Резултатите от последните проучвания показват, че всъщност голяма част от сегашните любовни отношения започват с крайно „неромантичния” секс за „една” нощ.

Като се замислим, няма нищо случайно – така е и с филмите на тази тематика, които излязоха напоследък. Уж  „Просто секс”, уж само „По приятелски”, а накрая – намираш любовта на живота си!

Е, не казваме, че тази формула винаги работи, но пък живеем в свободни времена все пак! Защо да се съобразяваме с разни норми? Правилата нали са, за да се нарушават?! Вие как мислите?
 


 

Коментари към "Забраната за секс на първа среща падна!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg