Зад всеки велик мъж стои една умна жена!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Казват, че зад всеки велик мъж стои умна жена. Е, аз бих добавила - и търпелива! И по този повод, реших да ви споделя една забавна история, на която попаднах.

„Томас Уилър, главен изпълнителен директор на застрахователна компания в Масачузетс, и съпругата му пътували с колата си по междущатска магистрала, когато той забелязал, че бензинът им свършва. Уилър завил в следващата отбивка и скоро открил западнала бензиностанция с една единствена колонка. Той казал на самотния служител да напълни резервоара и да смени маслото и тръгнал да се поразтъпче около бензиностанцията.

Като се връщал към колата, забелязал, че съпругата му и бензинджията водели оживен разговор. И двамата мълчали, докато Уилър плащал сметката. Ала като влизал в колата, той зърнал как бензинджията махнал с ръка и казал:

- Приятно ми беше да си поговорим.

Докато се отдалечавали от бензиностанцията, Уилър попитал жена си дали бензинджията й е познат. Тя охотно признала. Учели в една гимназия и ходили сериозно в продължение на година

- Леле, имала си късмет, че съм се появил аз – изперчил се Уилър- Ако се беше омъжила за него, щеше да бъдеш жена на бензинджия вместо съпруга на главен изпълнителен директор.

- Скъпи мой, – отвърнала жена му, – ако се бях омъжила за него, той щеше да бъде главен изпълнителен директор, а ти бензинджия.”

Из „Най-хубавото накратко“
“Пилешка супа за влюбени души”


 

Коментари към "Зад всеки велик мъж стои една умна жена!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg