Защо мъжете правят френска любов на жените си?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Писали сме, чели сме, гледали сме много как се поддържа интересът на мъжа. Но как се задържа този на жената? Излиза, че случаят не приключва с цветята и милите думи. Мъжете си имали тактика и тя се нарича орална любов!

 

Според проучване в САЩ, почти 68% от мъжете правели френска любов на половинките си с цел намаляване риска от изневяра. Тяхната логика била желязна – колкото повече оргазми, толкова по-малко желание за секс с друг мъж. А най-лесно се достига до екстаз именно чрез орални ласки.

 

Независимо доколко тези резултатите се отнасят и за нашите мъже, ние държим да изясним нещо. Категорично оргазмите са важни, но има и по-важни неща за нас и те винаги се крият в отношението. Но, както има една приказка – човек съди за другите по себе си. Или щом за вас оралната любов е първостепенна, то значи и за нас трябва да е така.

 

Не сте далече от истината, но този тип ласки са част от цялостното отношение на мъжа. А то трябва да пропито с нежност, страст, уважение, разбиране и закрила. Само така ще ви се отдадем изцяло със съзнание, тяло и сърце! Нямаме нищо против от повече терапии с език, но все пак, момчета, оргазмите си ги можем и сами…

 

Вижте още:

Тайните на перфектното фелацио

Защо изневеряват жените?


 

Коментари към "Защо мъжете правят френска любов на жените си?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg