Защо той губи интерес към теб?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Дойде моментът, който никога не си очаквала да се сполети точно теб – мъжът, който преди те ухажваше, целуваше, желаеше постоянно, е станал значително по-студен. Какво се случва? В такива ситуации жените са склонни да търсят причината в себе си или се съмняват, че той си има друга. Може и да са прави. Но преди да изпаднете в подобни крайности, помислете и върху ето тези неща.

 

Може би той е под силно напрежение? Силният стрес много силно влияе върху мъжете. Особено, когато е придружен и с финансови проблеми. Това е удар по самочувствието им и те се затварят в себе си. В такива моменти хич не им е до любов и романтика. Още повече, ако половинката им, вместо да прояви разбиране, постоянно дълбае и създава несъществуващи проблеми.

 

Може би е на кръстопът? При голяма част от мъжете настъпва период на равносметка. Какви са сега и какви са искали да бъдат. Какво да предприемат, за да продължи животът им добре? Обикновено им трябва малко време, за да направят своите преценки и да вземат решения. Бъдете търпеливи и им го дайте.

 

Може би не смята, че е достатъчно добър за теб? Дамите често злоупотребяваме с любимите си. Искаме да променяме, обвиняваме ги за щяло и нещяло, държим да си налагаме мнението. Ако се замислим, това наистина може да обърка мъжа до нас. Защото картинката отгоре е следната – той каквото и да направи, тя все не е доволна. Просто му се усмихвайте по-често и му напомняйте, че той е най-доброто за вас.

 

А може би просто има нужда да разпусне с приятели? Не го спирайте да се събира с тях. Да, вярно е, че просташките им истории и шеги не са ни особено по вкуса, но това си е мъжкият начин на забавление и ние не можем (а и не бива) да се борим с това. Все пак всеки човек има нужда от своите приятели и не е честно да бъде ограничаван в тази насока.

 

Вижте още:

5 признака, че вече не те обича

Знаците, че той кръшка
 


 

Коментари към "Защо той губи интерес към теб?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg