Как да разбереш, че той не те харесва?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Ние, жените, имаме един много лош навик – отказваме да приемем това, което не ни изнася. Особено в отношенията ни с мъжете. И така, вместо да си даде реална сметка, че той не изпитва чувства и да продължи напред, мацката се хипнотизира пред телефона, чакайки той да й се обади. Може би си е изгубил телефона? Или е прекалено зает? Или пък се е случило нещо лошо? Оправдания след оправдания, а телефонът продължава да мълчи. Нека не си го причиняваме! Ако ви е толкова трудно да се ориентирате в мъжките намерения, ще ви кажем кои са знаците, че такива към вас изобщо не съществуват.

 

Той не търси контакт с теб

Не само, че не ти звъни, но не отговаря на съобщенията ти, не ти пише в мрежата, нищо, че лайкна всичките му снимки и драсна някой и друг коментар. Истината е, че когато един мъж те харесва, той абсолютно винаги ще намери време за теб.

 

Не те кани на среща

Най-накрая се чухте, но той така и не те помоли да се видите. Даже си измисли причина да затвори телефона по-бързо. Не, не си мисли, че не е бил нещо на кеф или пък в момента няма средства да те заведе на хубав ресторант. По-вероятно е да те приема само като приятел. Или пък да не те приема въобще.

 

Казва, че не е готов за връзка

Вярно е, че мъжете си имат доста сериозни причини да не искат обвързване. Но също така е вярно, че това е идеалното им извинение да ни разкарат. Разбира се, то върви и с обяснения, как вината е в него, а ти си прекрасна. Да прекрасна си, но за някой друг, не точно за този пич.

 

Нямате никаква духовна комуникация

Да речем, че нямаш чак такъв проблем със срещите, виждате се чат-пат, чувате се, но като се замислиш, това, което ви свързва, е само секса. Той е единствената ви близост. Не можеш да разчиташ на този мъж, не си споделяте, не знаеш нищо за плановете му, нито пък той за твоите. Ако търсиш само сексуална връзка, значи няма проблем. Но, ако имаш чувства, по-добре прекрати отношенията си с него. Защото истинската връзка включва много по-важни неща от секса. Тя се осланя на доверие, разбиране, подкрепа, комуникация. Може и да поговориш с него, да опиташ да промените ситуацията. Само че, щом досега не е направил стъпки, едва ли ще прояви желание да бъде по-сериозно с теб.

 

Но ти не се отчайвай! Това разочарование всъщност е голяма крачка по пътя към истинската ти любов. То ще те направи готова за нея, за да бъдеш истински щастлива с човека, който ще умира за теб.

 

Вижте още:

Кога мъжът обича от сърце?

Имате ли бъдеще заедно?
 


 

Коментари към "Как да разбереш, че той не те харесва?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg