Звездите, които някога са били бездомни

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Обратите на съдбата са наистина непредвидими! Това, че гледаме известни хора да се къпят в слава и пари, не означава, че не са имали трудните си моменти. Някои от имената, които ще видите, със сигурност не сте и подозирали, че може да са в такъв списък. Но поне се надяваме всеки да си даде сметка, че дори да си на дъното, път към успеха винаги има!


Хилари Суонк (Hilary Swank)

 

Хилари Суонк е израснала в каравана с майка си в Лос Анджелис.

 


Уилям Шатнър (William Shatner)

 

Независимо от факта, че много хора смятат, че участието му в "Star Trek" му е осигурило достатъчно богатство, Уилям изпада в несъстоятелност и е трябвало за известен период да живее в колата си.

 

Дженифър Лопес (Jennifer Lopez)

 

Тъй като нейните родители не подкрепят решението й да отиде в Холивуд, Дженифър Лопес месеци наред е спала при различни приятели, докато става известна, първо в Европа и след това в Лос Анджелис.

 

"Полковник" Сандърс (Harland Sanders)

 

Полковник Сандърс е бил бездомен голямата част от живота си. Той е живял в кола с жена си, опитвайки се да убеди различни собственици на ресторанти да му купят рецепта за пиле...

 

Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone)

 

В началото на своята кариера не е имал пари за наем и му се е наложило да живее на една автобусна спирка в Ню Йорк в продължение на три седмици. Дори се снима във филм за възрастни, за да си стъпи малко на краката.

 

Кели Кларксън (Kelly Clarkson)

 

Още в първия ден на преместването й в ЛА, апартаментът й изгаря, Кели не познава никого в града, затова спи в колата си, докато не става известна, благодарение на American Idol.


Даниел Крейг (Daniel Craig)

 

Преди да получи ролята на най-известния шпионин в историята, Даниел е спал по пейките на Лондон парк.

 

Джим Кери (Jim Carrey)

 

Семейството му изпада в затруднение и им се налага да живеят в микробус. Той е работил дори като чистач, за да помага финансово.

 

Бенджамин Франклин (Ben Franklin)

 

На 17 години пристига сам във Филаделфия. Живее на улицата, докато семейството на бъдещата му съпруга не му подава ръка.


Холи Бери (Halle Berry)

 

За да остане в Ню Йорк и да постигне мечтата си да стане актриса, й се налага да живее в приют за бездомни, докато не й дават главна роля в ABC.


Шаная Туейн (Shania Twain)

 

Като малка живее в приют за бездомни в Торонто. За да помогне на майка си да изкарват прехраната си, тя започва да пее в барове на 8 годишна възраст.

 

Кърт Кобейн (Kurt Cobain)

 

Преди да стане легенда, Кърт Кобейн живее под мост и редовно е вкарван в болници.


Кармен Електра (Carmen Electra)

 

Когато Кармен е на 20 години, не стига, че едва свързва двата края, ами и приятелят й откраднал всичките им пари и изчезнал. Наложило й се известно време да се скита по улиците на ЛА и да спи, където намери.

 

Вижте още:

Успелите личности, в които никой не е вярвал

Звездите преди и след Фотошоп
 


 

Коментари към "Звездите, които някога са били бездомни":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg