И жените лъжат! За да го накарат да се влюби

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Пичове, не си мислете, че само вие си имате трикчета, с които омайвате жените. Всъщност и момичетата послъгват за някои неща, за да ви накарат да се влюбите. Ето и кои са те.

„Държа много на личната свобода!“
В началото на връзката ви със сигурност ще чуете нещо подобно от нея. Дамите са много проницателни по природа. Напълно наясно са, че ако ви притиснат от самото начало, вие ще се отдръпнете. Затова често ви оставят да си мислите, че ангажираността няма да промени особено досегашния ви начин на живот.

„Гледам спорт от време на време.“
Да, може и да сте попаднали на фенка на мачовете, но по-вероятно е да го казва, само за да я харесате. Ако сте от щастливците, сигурно ще изгледа някое дерби с вас, даже и мезетата ще ви приготви. Само не се заблуждавайте - веднъж да хлътнете и спортната толерантност ще свърши.

„Не съм от най-чувствителните!“
Дори може да ви каже, че споделянето на чувства и емоционалните разговори са пълни лигавщини. Не отричаме, че има и по-твърди мацки, които няма да ви плачат на рамото и да търсят утеха за най-малкото нещо. Но доста момичета се изкарват по-корави, отколкото всъщност са. Правят го с идеята да спечелят вашето доверие и уважение.

„Не бързам да се обвързвам сериозно.“
Пак лъжа! Не, че ще чака пръстен след 2 месеца, но едва ли ще е навита на отворена връзка. Колкото и либерална да ви се показва, малко по малко ще започне да „затяга колана“.

„Този ме сваля.“
Много често жените си измислят или украсяват някоя история, за да видят реакцията ви. И, естествено, да ви накарат да ревнувате. Те напълно осъзнават, че щом имате конкуренция, ще станете по-настъпателни. Друг трик е постоянно да ви повтаря, че бившия й не я оставя на мира и, че още е влюбен в нея.


 

Коментари към "И жените лъжат! За да го накарат да се влюби":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg