И жените се страхуват от обвързване! Ето защо

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Когато говорим за обвързване, мъжете се спрягат за „страхливия“ пол. Но това съвсем не означава, че и дамите не могат да станат по-предпазливи и дори да се отдръпнат. Според специалистите съществуват няколко модела в мъжкото поведение, които плашат момичетата и ги карат да стопират отношенията. Затова, ако искате да завъртите главата на някоя госпожица, избягвайте да се държите така.

Прекалено открити сте
Говорите за проблеми в семейството си или с бившите си приятелки. И всичко това се случва още в самото начало.
Принципно жените често го правят, но когато личните признания идват от мъж, това е малко стряскащо. Да, тя ще ви изслуша, ще ви даде съвет, но не се учудвайте, ако даде крачка назад.

Искате да я запознаете с приятелите си
Щом това се случва още в първите дни на запознанството, най-вероятно просто искате да чуете мнението им за нея. Да, обаче не така се тълкува поведението ви в нейните представи. По-вероятно е тя да си помисли, че намеренията ви са твърде сериозни.

Прекалявате с комплиментите
Всяко момиче обича да я ласкаят. Но при положение, че го правите на всеки 5 минути, това си е притискане до стената. На всичкото отгоре изглеждате отчаян. А нито една жена не иска да си има работа с отчаян мъж.

Говорите за секс
Срещнали сте се само преди час, а вече й обяснявате твърде обстоятелствено какво бихте направили с нея в леглото.
Ако не сте попаднали на супер загоряла мадама, бъдете сигурни, че ще бъдете отблъснат. Тя може и да иска да си легне с вас, но това грубо и недодялано поведение със сигурност ще я спре. Щом държите да й намекнете за секс, направете го със стил и тънко чувство за хумор.

Казвате й, че искате сериозно обвързване
То е ясно, че говорите по принцип. Но момичето отсреща веднага се замисля, дали е готова за това и дали ще покрие очакванията ви. Тя много добре осъзнава възможността, че може да ви нарани и затова ще предпочете да се отдръпне. Ако наистина сте готов за връзка, по-добре оставете нещата да се развият от само себе си.
 


 

Коментари към "И жените се страхуват от обвързване! Ето защо":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg