Истинският мъж се познава по усмивката на жената до него!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Много се е изговорило за това какво всъщност представлява истинският мъж. За едни той е грубоватият мачо, за други – възпитаният джентълмен, за трети – студеният пич, който не се дава лесно. За мен обаче истинският мъж няма универсален профил. Той се познава само по едно единствено нещо – усмивката на жената до него.

Случвало ми се е да срещам и млади, и по-възрастни двойки по улиците. Нежната част, от които просто грее. Ето по това аз разбирам, че тези жени имат до себе си мъж в истинския смисъл на думата.

Иначе съм се нагледала на страшни вариации – мъже, които смятат, че е супер демонстрация на превъзходство да зашлевиш шамар на жена си в ресторанта. Или пък такива, които ронят сълзи на обществени места, надявайки се чрез съжаление да постигнат своето. Както и на онези непукисти, за които не е проблем да оставят любимата си да се прибере пеша в тъмното, защото е сърдита и не иска да се качи в колата.

И всички те си имат оправдания! И своите си гледни точки, и своите си непоклатими аргументи. Само че ще ви кажа едно – това, че си истински мъж не си личи по факта, че не се страхуваш да влезеш в боя заради приятел. Нито от това, че изкарваш достатъчно пари и си самостоятелен. Защото, скъпи момчета, истинският критерий е усмивката на жената до вас. Без значение дали е еднодневка, или любовта на живота ви.

Да й отвориш вратата на колата, да я изслушаш и прегърнеш, да целунеш сълзите й, да преглътнеш егото си заради нея – това не е слабост! Това е сила. Огромна сила, която само абсолютният мъж притежава. И, ако поне един такъв чете това, той ще ме разбере. Ще ме разбере и жената, която споделя живота му. А, аз мога да се надявам само на едно – повече хора да са ме разбрали… 


 

Коментари към "Истинският мъж се познава по усмивката на жената до него!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg