Как да намериш любовта на живота си?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Вълнуваща вечер, хубава музика, танци, (не)прикрити погледи, интересни игри, предизвикателства и готини хора. Това са само част от нещата, които предстоят да се случат по време на десетото юбилейно издание на “Sexy & Single Party”, организирано от SpeedDating3.com.


Превърнали се в традиционна част от социалния и нощен живот в България, “Sexy & Single Party” разчупват представата и стереотипите за парти за необвързани. Всеки път над 200 различни и млади хора го доказват. Все повече се разчита на визуалния и интуитивен жив контакт за нови запознанства. Тъкмо, защото очите никога не лъжат, “Sexy & Single Party” има такъв огромен успех сред необвързаните.


„Истински и100рии” е темата на партито, където хубавите истории не се четат само в книгите, нито пък се гледат само по филмите. Истинските истории са точно онези, които ни се случват на нас самите, а след това разказваме за тях на приятели.


“Sexy & Single Party” има своя етикет за облекло - за да го спазиш, ела в нещо бяло или сложи аксесоар в същия цвят. На входа се приготви да изтеглиш своята половин крилата фраза, а в клуба започни да търсиш втората половин(к)а от фразата. Първите 30 намерели се двойки ще получат своя безплатен шот на бара.


Ако си от по-смелите и нямаш проблем да бъдеш директен, когато харесаш някого, имаш възможност да го поканиш на 5 минутна гореща среща.


Ако винаги си обичал да казваш истината в играта „Истината или се осмеляваш”, то „Истории за маса” е твоето място, където няма място за избор. Осмели се и отговори на провокативни и интересни въпроси, които другите имат към теб.


Ако пък си от купонджиите, които никога не слизат от дансинга, танцувай със SALSA DIVA, а за най-добрите ще има изненади.


Ако темата за войната между половете ти е интересна, може да се включиш във „Война на световете” с различни въпроси за мъжете и жените.


И накрая, забавлявай се и флиртувай, защото най-лесният начин за комуникация и до днес си остава флиртът. Ако предпочиташ, екипът на “Sexy & Single Party” винаги може да занесе вместо теб посланието, което си написал на флирт картата до човека, който те интересува, а може просто да почерпиш с питие за намигване. Изборът е ваш!


Sexy & Single Party се организира от SpeedDating3.com на 10 октомври от 20:00 часа в клуб Tiffany. Всички подробности и форма за записване можеш да намериш на speeddating3.com/party.

 

Вижте още: 

Драматичен парти грим

Готина прическа за парти
 


 

Коментари към "Как да намериш любовта на живота си? ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg