Как да поправите изсъхналата очна линия?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

За повечето момичета напускането на къщата без нанасянето на очна линия е кошмар. Освен това, ако сте любителу на красотата, тогава този проблем само ще се влоши.

Повярвайте ни, че ще ви разберем, ако любимата ви очна линия е изсъхнала точно когато сте тръгнали навън!

За щастие обаче, направихме малко проучване и открихме, че надеждата никога не трябва да се губи, когато става въпрос за очна линия, която е изсъхнала в бутилката.

Ето 5 прости начина да върнете любимата си течна очна линия към живота:

Разклатете я добре

Чувате ли как малка топка се търкаля всеки път, когато разклащате очната си линия? Това е малка метална топка и работата й е да се използва за смесване на нещата вътре в бутилката.

Важно е да разклащате очната линия преди всяка употреба и ако не сте го правили до сега, предлагаме ви да започнете сега.

Тази малка стъпка помага на продукта да се разрежда по-лесно и предотвратява засъхването.

Затоплете я с ръката си

Друг съвет, за да върнете сухата очна линия към живота, е да затоплите върха на молива за очна линия с длан. Това ще помогне за затоплянето на продукта и ще го направи по-течен по-лесно. Като алтернатива, може дори да я увиете в кърпа, която е навлажнена с топла вода.

Потопете я в гореща вода

Най-добрият начин да съхранявате очната си линия е вертикално, при стайна температура с върха надолу. С времето обаче, продуктът може да стане на бучки и труден за употреба.

Ако това се случи, потопете очната линия в чаша топла вода, но се уверете, чее  плътно затворена с върха надолу, за няколко минути.

След това извадете очната линия, разклатете я добре и воала!

Капки за очи

Ако използвате гел очна линия, тя обикновено има тенденцията да се втвърдява доста бързо. Лесен начин за поправяне на този вид очна линия е да добавите към нея няколко капки от вашите капки за очи.

Просто пуснете няколко капки върху изсушената очна линия и използвайте обикновената си четка, за да я смесите и да получите желаната консистенция. Същият трик работи и за изсушената спирала!

Овлажняващо олио за тяло (без аромат)

Възстановяването на очна линия на базата на крем може да бъде малко сложно, тъй като една погрешна стъпка може да съсипе цвета или текстурата на продукта. Но ето нещо, което бихте могли да направите - добавете капка или две от неароматизирано овлажняващо олио тяло по ваш избор и го смесете с четката за очна линия.

Въпреки че това не е постоянно решение, определено ще ви помогне да увеличите живота на любимата си очна линия.


 

Коментари към "Как да поправите изсъхналата очна линия?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg