Как да се предпазваме от уроки и зли очи

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Вярва се, че уроките се предизвикват от „лош поглед“, чрез който се предава негативна енергия. Цветът на очите няма голямо значение. Урочасването се подтиква от злоба, ревност и завист, то може да бъде съзнателно и несъзнателно. Първите симптоми, по които разбираме, че сме урочасани са главоболие, липса на жизнени сили, свиване в корема и болки в областта на челото и очите.

Според обичаите има няколко много ефективни начинада се предпазваме от тях. Така например, когато срещу вас седи човек, излъчващ негативна енергия, някой, който изобщо не ви е симпатичен и с когото имате конфликт, най-добре е да скръстите ръце и крака. Този ритуал се смята за сигурна защита, чрез който „заключвате“ тялото и душата си.

Негативното влияние може да се предотврати и с връзване на популярния чернен конец на ръката или с масаж на челото с три медни монети. 

Водата също се нарежда сред методите за предпазване от уроки. Ако усетите, че към вас идва негативна енергия след раздялата с човек, който ви носи тези емоции, измийте очите и ръцете си със студена вода. Смята се, че по този начин отмивате лошите помисли, които се е опитал да ви предаде. Освен това, дръжте вази със свежи цветя у дома си. Водата и ще „измие“ лошотията, а цветята ще помогнат за поставянето на новото и свежо начало.

Огънят пък се смята за най-мощното пречистващо средство. Палете често ароматни свещи. Те не само ще придадат много уютна атмосфера, но и ще „изгорят“ негативната енергия.  


 

Коментари към "Как да се предпазваме от уроки и зли очи":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg