Какво крият мъжете от гаджетата си

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

 

„Ако един мъж обича истински една жена, той няма тайни от нея”!

Не знам дали това е цитат на някоя известна авторка или обществена личност, но са думи, които чух да произнася близка моя приятелка с богат и дългогодишен опит с мъжете. Изненадах се да чуя такова нещо точно от нея, тъй като с времето и несполуките ни с другия пол, ние, жените, все пак започваме да разбираме по-добре самите себе си, преставаме да живеем с излишни илюзии, свързани с мъжете, и започваме по-добре да разбираме какво искаме и с какво не бихме направили компромис.

Да очакваме мъжът до нас да ни казва всичко? Самата аз го поставям на първо място в графата на възможните невероятности. Това не означава, че той не ни обича и не държи на нас. Просто всеки човек си има своите малки или по-големи тайни и това е нещо напълно естествено. Единственият начин да провокираме един мъж да бъде честен с нас е като подхождаме към него с любов и разбиране, а не с цупене, агресия или каквото и да е негативно чувство.

По пътя към по-доброто разбиране на мъжката психология, решихме да съберем на едно място най-честите поводи и неща, които мъжът до нас смята, че е по-добре да премълчи. За да си спести излишни главоболия и нерви:

Изневяра или флирт с друга жена/жени

Дори и да има хармонична връзка с постоянната си партньорка, в природата на всеки мъж е заложено да флиртува и да се чувства добре ако е харесван и ценен от жените. Някои господа стигат до изневери, други просто флиртуват, но и в двата случая този факт не се споделя и коментира с тяхната постоянна спътница.

Финанси

Колко точно изкарва и с какви пари разполага е информация, която един мъж не споделя преди да заживее заедно с партньорката си. Дори и тогава неговите финанси и парите, които харчи за играчки и своето хоби не са тема, която повечето господа обичат да коментират с жените си.

Пада си по ваша приятелка

Може да се случи така, че мъжът до вас да намира вашата най-близка приятелка за по-привлекателна от вас самата, но никога няма да си го признае, за да не нарани чувствата ви.

Лошите навици на приятелите му

Установено е, че мъжът може да скрие от вас лошите навици, които имат неговите приятели, за да не започнете да мрънкаш преди всяко тяхно виждане или дори да направите опит да ограничавате излизанията им.  

Гледане на порно

Общоизвестен факт е, че почти всички мъже обичат да гледат порно филми. Някои от тях се опитват да склонят жените си да го правят заедно с тях, а други просто се крият, защото смятат че така ще направят лошо впечатление

Минали връзки

Друга тайна, която мъжете пазят от жените е информация и детайли около предишните им връзки. Това е нещо, което и дамите се стремят да не споделят, тъй като и двата пола са на мнение, че така си спестяват излишни неприятности и емоции на ревност.

И за да сме актуални с времето, в което живеем, не бива да забравяме и комуникацията във фейсбук, която все повече и повече започва да се налага и да влияе във взаимоотношенията на някои двойки. Има неща, които мъжете крият от жените и в социалната мрежа, а именно:

Не показват какъв е статуса им

По-голямата част от мъжете не декларират какъв е семейният им статус - на женен мъж, на единак или на обвързан. Да не говорим обвързаността да се отбележи с конкретен персонаж от женски пол. Мъжете смятат, че по този начин те не ограничават възможностити, които социалната мрежа може да им предложи, но и не подозират как по този начин превръщат жените в съвременни ЦРУ разузнавачки.

Не показва общи ваши снимки

Заминавате някъде за уикенда, изкарвате си страхотно, след което вие решавате да качите снимки от прекрасното ви изживявване, но той ви моли да не го отбелязвате никъде, защото не обичал. Или по-лошо. Ако вече сте го направили, премахма маркировката си от снимките, на които го има. Друг вариант е той да качи снимки от този уикенд, но вас да ви няма на нито една от тях.

Правят настройки и забраняват достъпа до определени неща

Някои мъже решават да си спестят излишни главоболия като ограничават жените си да виждат някои техни албуми или снимките, в които са отбелязани, тъй като е вероятно в тях да има компромати. Понякога дори напълно премахват и списъка им с приятели, защото така не се вижда и всяко ново тяхно фейсбук запознанство с жени, за които след това биват подлагани на разпит. 


 

Коментари към "Какво крият мъжете от гаджетата си ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg