Какво означава СПОРНОСЕКСУАЛЕН?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Всички ние знаем какво е метросексуален мъж. Или поне толкова ни се е набило в главите, че си мислим, че знаем. Е, подгответе се за нова дума, която да ни залива от ТВ екрана и модните таблоиди - СПОРНОСЕКСУАЛЕН!

 

Спорносексуален не е българска дума и не идва от "спорно" и "сексуален". Думата идва от САЩ и то с експресна доставка! Но преди да разкажа за нея, ще разкажа малко за метросексуалността. За да бъдат ясно разграничени двете думи една от друга.

 

"Метросексуален" се появи точно преди 20 години. Описваше бъдещата мъжественост - сериозен мъж, намазан със скъп крем за лице! Метросексуалният мъж - необвързан, с високи доходи, живеещ в центъра на големия град и пазаруващ само в най-скъпите магазини. Тогава жените имаха проблем да разберат какви са тези "нови момчета" и защо се мотаят толкова много в банята. Разбраха го след като те вече харчеха много повече в МОЛ-а, отколкото самите жени изобщо някога са го правили. Любимците на всички модни индустрии!

 

Спорносексуланият мъж не прави така. Той е безвъзвратно самовлюбен! Не пропуска ден във фитнеса, има татуировка и пиърсинг, а очарователната му брадичка и широкото деколте го правят "желания продукт", който може да видите и сравните във всеки онлайн магазин. Спорносексуалният мъж може да се снима във всяка реклама. Няма значение дали говорим за крем за лице, паста за зъби или фитнес уред. Спорносексулният мъж се вписва във всяка картинка, универсален продукт, който всяка жена трябва да има... Може и само за един път!

 

Спорносексуален идва от "спорт", "порно" и "секс". И няма нищо "спорно" в него, защото от него може да очаквате всичко! Освен сериозна връзка и семейство, но няма проблем в това. Стига да не го очаквате.
 

Вижте още:

6-те вида любов на мъжете

Гол Майстор


 

Коментари към "Какво означава СПОРНОСЕКСУАЛЕН?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg