Какво прави жените по-привлекателни за мъжете

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Едва ли някога ще можем да разберем напълно мистериозните стандарти за женска красота, които момчетата си определят.

Науката обаче не се отказва да търси отговор и на този въпрос – какво наистина харесват мъжете у една жена. Хайде да бъдем откровени – никога не е имало, няма и да има универсален отговор на този въпрос, защото и господата не са еднакви в предпочитанията си. Различните проучвания по темата обаче ни дават някои сериозни насоки какво все пак се харесва от повечето мъже.


Ето ги нещата, които биха могли да ви направят по-привлекателни в очите на силния пол, дами!


1. Червено червило


Червеното червило е класика в грима, изпълнено с толкова много символизъм, че почти не ни е нужно да ни казват учените, че мъжете го харесват. И все пак, едно изследване е открило сериозно въздействие на червеното червило – мъжете определено възприемат жените с такова червило за по-привлекателни, а най-хубавата част е, че те не осъзнават ефекта на червените устни.


2. По-малко грим


Червеноо червило може и да е точка за вас, дами, но науката отдавна доказа и продължава да го прави, че естественият вид, с по-малко грим, прави една жена привлекателна в очите на мъжа. Всъщност и нежния пол също възприема представителките си като по-атрактивни, когато са с по-малко грим.


3. Едно на нула за брюнетките


Обратно на популярното схващане, че дългата коса е това, което страхотно много привлича мъжете, едно изследване стигнало до изводите, че не дължината на косата, а цветът е определящ. А мъжете, оказало се, предпочитат брюнетки!


4. Бели зъби


Любопитни резултати в едно изследване – ако усмивката ви разкрие бели зъби, имате сериозен шанс да спечелите обекта на своето желание. Учените открили, че пожълтелите зъби се възприемат като по-малко атрактивни. Не бързайте обаче да умувате как да ги избелите до съвършенство – проучването е показало същите резултати и за искрящо белите зъби, те също не се възприемат като по-атрактивни. Ясно, господата харесват естествено искрящи усмивки.


5. По-широк ханш


Тънката талия и тесния ханш, съотношението между които е почти еднакво, със сигурност са изискване за момичетата по модните подиуми, но в реалния живот предпочитанията на господата са съвсем различни. Учени от Нова Зеландия са стигнали до извода, че всъщност мъжете се чувстват по-привлечени от дами с по-широк ханш и по-тънка талия.


6. По-висок глас


Друго изследване установило, че мъжете харесват по-високи женски гласове, които звучат леко „задъхано”. Ок, но пък какво става, когато се скарате!


7. Дълги ръце


Не се притеснявайте, ако нямате крака като на газела. Момчетата харесват една идея повече дългите и изящни ръце.
 


 

Коментари към "Какво прави жените по-привлекателни за мъжете":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg