Какъвто е стопанинът, такова и кучето, г-н Лозанов!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

 

От няколко дена насам на който и канал да превключа, все муцуната на Мишо Шмара виждам. И умрелите разбраха, че оня „пингвин” с папионката от СЕМ иска да го прати в затвора за някаква си песен, чиято музика е гепил и текст писан от Конса може би на две петички херца.

Първо народа изригна, защото все повече му намирисва на тоталитаризъм и политически терор. “Е, вече се оляхте”, пищи Станишев в Парламента и сочи с пръст свободата на словото и правото на лично мнение.

После се оказа, че ГЕРБ нямат нищо общо с делото срещу Шамара, а ставало въпрос за опоругаване на българското знаме. Рапърчето искал да го свие и да го изпуши просто!

Че е смешно да се занимаваме с Шамара и неговото „творчество” е повече от ясно. Човекът има правото да се опита да изкара някой друг лев, но не като артист, както го бяха нарекли някъде, а като циркаджия.

Да, вярно е, попрекалил е, даже се е поомазал, но чак пък да го съдим? И чак пък да ни занимат вече втора седмица с неговия „мензис”? Моля ви се!

Той поне, за разлика от премиера, подреди правилно „Бяло, зелено, червено”! Или може би ще кажете, че г-н Бойко Борисов се е объркал? Че не е възможно да не знае кои са цветовете на нашето знаме? Да, сигурно е така! Точно както се е объркал, че “олигарс” е единствено число на олигарси!

Нас ни управляват глупаци, а ние се занимаваме със златкините столици и шамаровия мензис! Какъвто стопанина, такова и кучето, бихме казали ние, г-н Гого Лозанов!


 

Коментари към " Какъвто е стопанинът, такова и кучето, г-н Лозанов! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg