Кога сме в лошо настроение заради мъж

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

„Не искам да чувам никой, не искам да виждам никой, не искам нищо от никой! Не се чувствам добре, оставете ме!„

Със сигурност сме чували много пъти тези или подобни изречения от наши приятелки, та дори и от нас самите.

Въпросът е: кога един мъж, нашият мъж, ни кара да се чувстваме така?

Как и защо ни кара да се чувстваме като бълбукащ коктейл от гняв, ярост, безсилие и самосъжаление?

И по-важното е, нужно ли е да изпитваме чак такива чувства?

Докато ги усещаме, дори не се замисляме колко много време губим в това да сме зле и недооценени.

Разбира се, всяка жена се дразни от различни неща, които прави мъжът до нея. Като вземем най-простото – липсата на ентусиазъм да помогне в къщната работа, та идем до това да усещаме, че вече не сме така важни за него.

Мили дами, както за едното, така и за другото има решение!

Няма как да си отговорим на въпроса „Защо и кога сме в лошо настроение заради мъж?”.

Можем само да предполагаме. Възможно е вниманието му да е отнето от нещо друго в този миг, а ние не е задължително да бълваме огньове. Все пак само ние ще пострадаме от опъването на излишни нерви.

Трябва да усетим тънката разлика между моментно състояние, в което сме зле заради мъжа си и това – когато състоянието се е превърнало в ежедневие.

Дали си струва да се ядосаме когато мъжът ни се заглежда по улиците?

Ами, да, ядосайте се, но преди това забранете други жени да се движат по същата улица, по която ти с половинката си. Колко абсурдно само!

Да хабиш излишни нерви заради това…

Мили дами, които се ядосвате заради това, явно проблема е у вас. Нормално е един мъж да се загледа по друга, та дори да е обвързан за Мис Вселена. Не трябва да се ядосвате.

Това показва достатъчно ниско самочувствие, липса на вяра у партньора и в самите вас. Очи пълни, ръце празни!

Заглеждайте се и вие, мили дами, все пак гледането никъде не е забранено, но като всичко останало, си има мяра.

Трябва ли да сме ядосани, ако не се чувстваме значими? Да, но отново трябва да направим разликата кога не сме значими, дали когато той е зяпнал телевизора или всеки ден отчуждаването става реално.

За първия вариант няма какво да се мисли – нервите са излишни, нека гледа телевизора, а ти може спокойно да се разходиш по магазините, да пийнеш едно кафе, да поправиш маникюра, да се видиш и да си поприказваш с приятелки.

Страхотно! Все пак не може по 24 часа да сте с хванати ръце!

Ако е другото, обаче, ако той с всеки изминал ден показва и доказва, че не те цени и че вече не си толкова важна, то е време да преосмислиш дали си на правилното място.

Колкото и да не ти се иска, почувстваш ли, че нещата отиват на зле, не се измъчвай.

Ако вече си опитала да промениш нещата, но не се е получило, значи не трябва да изпитваш ежедневно това чувство на ярост и трябва да си тръгнеш.

Колкото и да не ти се иска, понякога нещата просто приключват. Най-безболезнено е след като всичко е ясно, да не измъчваш себе си и да си тръгнеш.

Проблемите, с които се сблъскваме по време на връзката си, са много разнообразни. Понякога в тях откриваме истината, разкрива се характера на половинката ни, изпитваме чувства, които не сме и предполагали, че можем да изпитаме, но винаги, всеки един проблем, скандал, носи със себе си знание.

От всяка една такава ситуация, спор, край на едни взаимоотношения, трябва да излизаме колкото се може по-богати на знания, по-богати на опит, който да използваме в бъдеще.

Мили дами, за всеки проблем си има решение, трябва само да ограничим истински съществуващите проблеми, от тези, които си мислим, че имаме.

Трябва да сме с мисъл, че винаги има изход, колкото и трудно, колкото и невъзможно да ни се струва.
 


 

Коментари към "Кога сме в лошо настроение заради мъж":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg