Кой украси цяла София в рози?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Един обикновен октомврийски ден. Крача в дъжда с червените си обувки и чадър и гледам съсредоточено в земята, за да избегна локвите. Леко намусена съм. И замислена. Но вдигам поглед и светът ми става по-розов...

Ако живеете в София, може би се досещате на какво съм се натъкнала. Да, точно така – на цикламените спирки на градския транспорт, украсени с рози.

 

 

Не знам за вас, но аз, като един истински ценител на хубавите парфюми и като един истински романтик, не можах да остана безразлична пред тази гледка. Кампанията, посветена на новия аромат на ESCADA - ESPECIALLY ESCADA Elixir, направи деня ми по-усмихнат и позитивен!

 

 

Напълно в духа на философията, която изповядва това ухание, инициативата „София в рози“ създава усещане за щастие и ни подтиква да се радваме на живота.

 

 

Украсените спирки на градския транспорт създават усещане за красота у всички минувачи и шофьори. Те ни представят един по-различен поглед към градската среда, карайки ни да се усмихнем. А да видим рози посред есен определено е един чудесен повод да го направим, нали?

 

 

 

Именно това цвете е в основата на ароматната композиция на ESPECIALLY ESCADA Elixir! В нея се преплитат уникални съставки от цял свят, които създават аромат, носещ радост, но същевременно с това е чувствен и магнетичен.

 

Семена амбрете от Еквадор, ориенталски нюанс на ванилия от Мадагаскар, плодови акорди от слива и сушена синя слива... Всички те оформят един неустоим и много розов парфюм!  

 

Вижте още: 

Изрисуваните ел. табла в София

Битката на молива срещу камерата 


 

Коментари към "Кой украси цяла София в рози? ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg