Кратка мързелива тренировка за събуждане

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Спорт

Ах, как ги обичаме тези толкова бързи идеи да се раздвижим, които не изискват леене на пот! Особено пък ако си говорим за сутрешната ни гимнастика. Обичаме да си поспиваме, не го отричаме.


Разтягането и раздвижването обаче са необходими, не само за секси тяло, но и за здраве. Затова ни харесват идеите за раздвижване, което можем да си правим, докато се приготвяме за деня.


Мързелива тренировка!

Мързеливи трикове за отслабване


1. След като сте се събудили, още в леглото се разтегнете така, че да усетите напрежение в мускулите си. Задръжте така поне 5 секунди, отпуснете и повторете няколко пъти.
2. Станете от леглото и започнете да скачате – на един крак, на два, със скръстване на краката. Направете го 100 пъти или 2 минути.
3. Отворете прозореца! Непроветрените стаи могат да ви разболеят, важно е да проветрявате дори за малко. Сложете си кафето да се вари и лягайте на пода – направете 30 коремни преси, 1 минута.
4. Изправете се, застанете с лице срещу стената, стъпалата са на широчината на раменете, поставете длани на стената и направете 20 лицеви опори - 30 секунди.
5. Разтягане – обърнете главата наляво, после надясно, повдигнете раменете, след това свийте ръцете в лактите и изнесете настрани, завъртайки тялото, наляво и после надясно(като в училище!) - 2 минути.
 


 

Коментари към "Кратка мързелива тренировка за събуждане":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg