Маникюр есен-зима 2013/2014: Тенденциите

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Тенденции

Няма нищо по-хубаво за една жена от това да се запознае с тенденциите в света на модата и красотата директно от извора! За какво говоря ли?

 

Джен Арнолд - кралицата на маникюра, артистичният директор и съосновател на CND, представи и в България най-актуалните течения в маникюра за есента и зимата на 2013/2014 г.

 

 

Тя и нейният екип имат огромен принос в дизайна на съвременния маникюр. Alexander Wang, The Blonds, Michael Van Der Ham и Creatures of the Wind са само част от модните къщи, които се доверяват на Джен Арнолд и CND за маникюра, с който ще представят колекциите си.

 

 

BeU имаше специалната привилегия да присъства както на представянето на новите тенденции в областта, така и на грандиозното парти в чест на Джейн. Така че, момичета, имаме ценна информация, която смятаме да споделим с вас...

 

 

Най-важното, което трябва да знаете за маникюра този сезон, е, че късите нокти остават в миналото! Сега са модерни дължините, както и заоблените, дори остри форми.

 

 

Изобщо – ноктите вече се превръщат в силен акцент, в истинско бижу, което украсява ръцете на жената и допълва визията й. Или както го казва Джен: „Маникюрът е впечатляващ моден аксесоар, с който всяка жена разполага и може да използва, за да покаже индивидуалността си“.

 

 

 

Цветовете при ноктите за есента и зимата са преди всичко дълбоки, наситени и ярки! Преобладават нюанси в гамата на тъмно червеното, цвят бордо, сивото, мастилено синьото, както и тъмни брокатени тонове.

 

 

Точно на тази палитра е подчинена новата колекция на CND – Forbidden! Тя провокира жените да заложат на по-мрачна визия, предизвиквайки ги да покажат своята скрита фатална същност.

 

 

За повече провокация и драматизъм пък експертите в маникюра украсяват  ноктите с цветни, блестящи пигменти като новите CND Арт пигменти, камъни и други ефектни декорации... Ето как маникюрът вече се издига на едно по-високо ниво. Той вече се превръща в бижу!  

 

Вижте още:

Лак за нокти, който става по-издръжлив под действието на слънцето

Японски маникюр


 

Коментари към "Маникюр есен-зима 2013/2014: Тенденциите":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg