Мезотерапия с ролер – красота и релакс в едно!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции
Мезотерапия с ролер – красота и релакс в едно!
Снимков материал: www.vitaestetic.bg/, wendy-hammond.com

 

Много обичам слънцето, но както може би и при вас, така и при мен, то нанася сериозни щети върху кожата ми. Особено на лицето! А това лято изобщо не пестих слънчевите бани. Да, добих страхотен тен, само че кожата ми се дехидратира и сега, когато температурите паднаха, усещането е повече от неприятно. Затова реших – време е да се погрижа за лицето си.

 

Като човек, който държи на професионализма и не се доверява току-така на всеки да докосва кожата му, вдигнах телефона и си запазих час при специалист във Вита Естетик Център“.

 

Още с влизането ме обзе приятното усещане, че съм специална. Обстановката там винаги ми действа така. В кабинета любезно ме посрещна д-р Динев. Останах очарована колко търпеливо и подробно отговори на всичките ми въпроси и претенции, с които буквално го засипах: „ Искам кожата ми да свети!“, „А, ще има ли веднага видим резултат?“, „Ще усещам ли разликата?“…

 

От многото процедури, които Вита Естетик Център предлага, д-р Динев ми препоръча Мезотерапия с ролер. Която се оказа и точно това, което исках и от което имах нужда. Какво да ви кажа, специалистът си е специалист…

 

Настаних се удобно, а хубавата музика още повече ме отпусна. За моя приятна изненада, се оказа, че Мезотерапията с ролер е като релаксиращ масаж. Прави се подготовка на кожата с ролера. След това се втрива коктейл от хилaуронова киселина, растителни стволови клетки, витамини и олигоелементи. После пак ролер и пак коктейл.

 

Още с първите капки усетих как кожата ми жадно попива съставките, които явно доста са й липсвали. Чувството е много удовлетворяващо – както когато разбираш, че си взел правилното решение. След само 15 минути бяхме приключили. С нетърпение се погледнах в огледалото и да, разликата беше повече от очевидна. Кожата ми сияе, чувствам я стегната и готова да посрещне неблагоприятните зимни влияния.

 

При Мезотерапията с ролер се препоръчват 4 процедури за месец, по една на седмица. Щом още след първата има такъв резултат, само мога да си представям как ще изглежда кожата ми накрая. А, хубавото е, че 4 процедури в годината, най-добре през есента, са абсолютно достатъчни. Е, аз поне смятам да се поглезя малко повече, защото и резултатът, и усещането за красота си заслужават!

 

И не на последно място - Мезотерапията с ролер е в промо пакет до края на годината! Така че, момичета, изобщо не му мислете! Погрижете се за кожата на лицето си. Още сега можете да си запишете час на: 02/960 49 69 или на 0895/677 715.


 

Коментари към "Мезотерапия с ролер – красота и релакс в едно!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg