Модни тенденции в секса (част 3)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Модата в секса няма край! Ето и последната порция актуални тенденции, свързани с любовното изкуство. Ако търсите нещо различно и сте по-експериментаторски настроени, можете да пробвате някоя от тях. А защо не и всичките?


Царството на Амур
Ние си мислехме, че то се извисява на седмото небе, но се оказа, че всъщност Царството на Амур се намирало в Маями. Ако сте готови на нови експерименти и интересни еротични авантюри, тогава ви препоръчваме да хванете първия самолет за Маями и да посетите ресторант „Tantra de Miami”. Там ще се потопите в необикновена атмосфера, в която всичко напомня за секс. Около вас ще се носи аромат на специални подправки, които възбуждат еротичния апетит, а блюдата, на които ще можете да се насладите са приготвени от афродизиаци, събрани от цял свят.

Игра на цветове
Сигурно и на вас ви се е случвало да срещнете човек от противоположния пол, който откровено ви привлича, но когато се вмъкнете под завивките да се окаже, че изобщо не си пасвате. Е, тогава как да открием подходящия партньор? Американците и британците са намерили доста интересен начин – по неговия цвят! Още в края 1980-та година те буквално полудяват по една вълнуваща игра, която днес отново става повод за мания. Идеята й е много проста. Всеки, който си търси партньор носи специална гумена гривна в определен цвят. Различните нюанси са знак за това, какво търсиш и харесваш. Жълтото означава „прегръдка”, бялото – „обичам да правя каквото си искам”, синьото – „харесвам френската любов”, зеленото – „обичам да използвам секс играчки”.

В името на планетата
Спор няма, да си еко е супермодерно, така че по пътя на логиката да практикуваш еко секс също е повече от актуално! Ако се чудите как става тази работа, ще ви проведем един кратък курс по еко любов. Идеята на цялото мероприятие е да бъдете отговорни към опазването на планетата дори в моментите, когато се отдавате на ласки с любимия. За целта оборудвайте спалнята си изцяло с еко принадлежности – завивки от еко памук, органични презервативи, секс играчки от дърво и други материали, които могат да се рециклират и т.н. Схванахте идеята, нали?


 

Коментари към "Модни тенденции в секса (част 3)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg