Мотивирай се!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Ако сте от хората, за които сивото ежедневие е загуба на живот, ако сте от хората, за които е важно да израстваш с всеки нов ден, ако сте от онези специални хора, които вечно търсят... То тогава тези думи са точно като за вас!

 

Дори най-упоритите мечтатели и най-вярващите в себе си личности понякога имат нужда от глътка мотивация. Ще ви я дадем под формата на няколко мъдри мисли, на които се натъкнахме в motivirai.me...

 

"Много от нас чукат на вратата, но остават навън, защото да почукаш и да влезеш са изцяло различни действия. Да почукаш на вратата е необходимо - състои се от учене, четене на книги, присъствие на семинари, задаване на въпроси, интересуване от дадено нещо. Но за да влезеш, се изисква още повече смелост и активност. Изисква се първо да навлезеш в себе си, да откриеш скритите си мотиви и желания, да видиш противоречията и да осъзнаеш силата на самопромяната. И след това да действаш!

 

Приеми хората и ситуациите в живота ти такива, каквито са и тогава действай. В момента, в който го направиш, ще видиш, че повече нищо не може да те обърка.

 

Невъзможно е само една дума, изобретена от страхливците и мързеливците. Нищо не е невъзможно в ръцете на някой, който е достатъчно луд и упорит да продължава да опитва. Когато си близо до поражение, не се оплаквай и отказвай, вместо това, дай всичко от себе си и когато всичко премине, дай всичко, което ти е останало.

 

Бъди най-доброто от себе си във всеки момент, така всеки ден ще бъде най-добрият за теб. Човекът, който те вдъхновява, ти дава причина да бъдеш по-ентусиазиран. Най-хубаво е, когато този човек си ти.

 

Ти не си нищо по-малко или пък повече от другите, всички сме човешки същества. Твоите действие са това, което е важно и това, което те отличава от всички.

 

Щастието не е нещо, което постигаме, гледайки отстрани. Ние трябва сами да си го вземем и да се преборим за него.

 

Ако си господар на сърцето и ума си, ще бъдеш и господар на живота си."
 


 

Коментари към "Мотивирай се! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg