Мъжете първи казват „Обичам те!”

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Първо обичали повече да се гушкат, сега пък първи казвали „Обичам те!” – май сме живели в голяма заблуда, защото така, като е тръгнало, мъжете ще излязат по-романтичния пол!


Според ново проучване на психолози от Пенсилвания, публикувано в „Daily express”, представителите на силния пол много по-бързо могат да хлътнат до уши по една жена и в повечето случаи първи се осмеляват да разкрият чувствата си и да изрекат двете вълшебни думи!


Експертите са установили, че три пъти повече мъже, отколкото дами, първи открито заявяват любовта си. Ето това е още едно доказателство, че господата не са по игричките. Искат ли една жена да бъде тяхна, просто казват, действат  и... се опитват да я вкарат в леглото!


Да, оказва се, че за разлика от мацките, мъжете искат секс още в началото на връзката. Най-добре още на първата среща! Е, това вече не е нищо ново под слънцето. Така че, момичета, да си знаете – потомците на Адам са си такива и това не винаги означава, че гледат на вас само като на свалка за една нощ.

За да стигнат до всички тези изводи, учените са провели изследването с доброволци, които трябвало да отговарят на въпроси, свързани с това дали са се влюбвали и колко време им е било необходимо, за да попаднат в плен на любовта.


Е, познайте! На мъжете им е достатъчна само седмица, за да полудеят от любов. Ние, жените, пък сме по-предпазливи и обикновено ни трябват няколко месеца, за да осъзнаем, че... Абе, обичаме го този човек!
 


 

Коментари към "Мъжете първи казват „Обичам те!” ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg