Мъжете са неблагодарници!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Обичам го, не го понасям, всеки ден нова фаза. Но на мен ми е простено, имам цикъл и не си оформям катинарче, нали ме разбирате, адресът ми е община Венера.

С моя човек често си препираме кирливите ризи, само, че той се мърля повече. Уж съм свикнала и все си повтарям, че няма да се връзвам, но всеки път пускам скандала на 90 градуса и центрофугата е гарантирана.

Или пак ще е оставил котките гладни, или ще е забравил да измие съдовете и наказанието да пръска цял уикенд срещу хлебарки си ми идва съвсем естествено. Не, че съм злобарка, ама не търпя неблагодарности.

Приех си го такъв, но много се надявах да го превъзпитам. Нали уж така правели жените. Но моя май е като влечугите, не подлежи на никаква дресировка. Сигурно си мислите, че е твърде интелигентен, ама друг път. Вироглав е.

Половината ми приятелки са пропищяли от същото. Мъжете им били неблагодарници. Не им признавали задето готвят, чистят и въртят къщата, а само лаели. Това е положението, ти го храниш, то те хапе.

И не стига, че не получавали никаква признателност, но и отнасяли укори. За ботушите от крокодилска кожа, за SPA процедурите, за празната кредитна карта...То това си е тормоз.

Баба ми обаче, след като изпрати дядо на оня свят (не че тя го е убила, язва може да се получи от всичко), седна на пейката пред къщата и ми каза: „Ако искаш благодарност, си вземи котка, а не мъж. Ако искаш щастлив брак, си прибери мъжа и изритай котката.“

Та сега като се замисля, понеже съм във фаза, в която обичам адски много половинката си, цаката на щастието е да даваш и да не чакаш признателност.

В крайна сметка ние защо даваме? Защото обичаме или защото искаме някой да ни е длъжен? Е, да де, но любовта длъжници няма.


 

Коментари към "Мъжете са неблагодарници!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg