Мъжете се превръщат в жени. Точка!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Мъжете вече не са това, което бяха! Съвременните мачовци приличат много повече на… жени. Психолозите и социолозите са категорични - определено има такава тенденция и тя си има своите предимства и недостатъци…

Специалисти характеризираха най-честите черти от дамския характер, които са се прехвърлили и върху мъжете. И не само… Оказва се,например, че днес господата все повече залитат към кариеризма и загърбват любовта и семейството. И което е по-странно – господата странят от жените! Просто, защото не искат да бъдат подвеждани от чувствата си. Още повече, че според статистиките 15% от връзките се разпадат, заради работните отношения.

От друга страна обаче тенденцията е все повече мъже да си стоят вкъщи в отпуск по „майчинство”, за да отглеждат децата, а жените да ходят на работа. Като цяло това жените да въртят бизнеса, а мъжете домакинството вече не е нещо съвсем нетипично.

Възрастта за създаване на поколение също се променила. Днес и мъжете, че и жените се чувстват готови да станат родители на около 35-годишна възраст.

И да си дойдем на думата – господата са започнали да посещават все по-често салоните за красота и харчат много повече пари за нови дрехи и козметика. Е, ако питате нас, това не е чак толкова лошо, дори напротив! Все пак няма само ние да се стараем да сме готини за половинките си! Но пък трябва да има някакви граници.

Това не е всичко обаче! Днешните господа също страдат от предменструален синдром! Е, добре де, не съвсем, но учените са категорични, че те също преминават през критични дни, в които се изнервят за щяло и нещяло, оплакват се от психическото си състояние и се нуждаят от подкрепа. Милите!

И в секса тенденцията е тревожна. „Боли ме главата!” вече не е само женско оправдание за това, че не ти се прави секс. Мъжете също са започнали да се интересуват по-малко от плътските удоволствия! Това според експертите е свързано със стреса, нездравословния начин на живот, лошите навици и липсата на сън.

Ей, момчета, я се стегнете малко! На нас все пак ни трябват мъже! Като кифли и сами можем да си бухваме! 


 

Коментари към "Мъжете се превръщат в жени. Точка! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg