Мъжете се „пудрят“ повече от жените!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

До сега на жените им се носеше славата, че са големи кокетки и имат силната склонност направо да прекаляват с контенето. Особено преди първа среща. Е, нека ви кажем обаче, че в сравнение с мъжете дамското „пудрене“ е нищо работа.

Да, правилно разбрахте, не дамите, а господата са по-големи фръцли, когато им предстои да излязат с някоя мадама за първи път. Според ново проучване те се бръкват доста по-дълбоко за нови дрешки, прическа и... бельо. Особено, ако имат подозрения, че ще успеят да вкарат мацката в леглото... Ооо, тогава стават много, много щедри. И се „пудрят“ както си трябва.

На какво се дължи този факт? Ами на жестоката конкуренция. Дори в природата при много от животните мъжките са по-красиви и напети, за да могат да свалят женските по-лесно. Е, така е и с хората. А и, момичета, не можете да отречете, че добре поддържаният мъж си е страхотно парче.

Дамите, от своя страна пък признават, че се чувстват притиснати от схващанията на обществото, че винаги трябва да са в идеален вид. Така, например, 58% от участничките в ново изследване споделят, че преди среща се епилират. Но само 17% от тях го правят и в интимната зона. Е, все пак това си е изпитана тактика, за да не се подхлъзнеш още на първата среща.

Мъжете пък са по-активни. 28% от тях си купуват нови дрехи, 27% ходят на кола маска, а 15% купуват ново спално бельо.

Трябва да им признаем, че те май наистина ни бият по точки. Но пък ние нямаме нищо против да се стараят толкова заради нас, нали момичета?  


 

Коментари към "Мъжете се „пудрят“ повече от жените! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg