Мъжете също отказват секс! Ето защо...

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

На мъжете може и да им се носи славата, че са винаги готови за секс, обаче в не малко от случаите истината би звучала така: „Да, ама друг път!“.

Всъщност, господата също имат своите моменти, в които просто не им се прави секс. И на бас, че почти всяка от нас е изпадала поне веднъж в такава ситуация.

Споко, мацки, не спичайте в такива случаи. Друг път да си знаете, че вината не е във вас. Вече има повече яснота по въпроса защо на мъжете понякога просто не им се палува. Разполагаме с нея благодарение на нова анкета, направена сред представители на силния пол над 18-годишна възраст с дълготрайни връзки, ииии... Смятаме да я споделим с вас!

Първо с по-общата информация. Оказва се, че 62% от участвалите отказват да правят секс по-често, отколкото техните партньорки го правят. 42% пък мачкат чаршафите само 2 пъти седмично, а едва 10% се отдават на ласки всеки ден.

Големият въпрос е ЗАЩО? Ето ги и отговорите...

45% от мъжете посочват, че са много, ама много, уморени. Е чак пък толкова?

39% били стресирани от работата. Момчетааа, да сте чували, че сексът действа срещу стреса?

32% гиии... боли главата! Е, хайде стига – женски номера ли ще ни прилагате?!

24% от господата предпочитат телевизията пред гушкането. Това даже не искаме да го коментираме – абсурдно е!

38% се чувствали неуверени във възможностите си. Споко, пичове, има едно синьо хапченце... Нали се сещате?! И само, молим ви – не си въобразявайте, че порното става за учител.

35% просто имали ниско либидо. Хм, ами повдигнете го малко с някой афродизиак, например.

31% били уморени от работата. Е, какъв по-добър начин да се разсееш от работното напрежение от малко удоволствия в леглото?

Е, момичета, както можете да забележите, всички извинения на мъжете са Н-Е-С-Е-Р-И-О-З-Н-И! Изобщо не ги вземайте под внимание, а включете червеното бельо в действие.


 


 

Коментари към "Мъжете също отказват секс! Ето защо...":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg