Мъжът е просто еволюирал петел!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Да обвиняваме мъжете, че кръшкат е все едно да наречем лъвът, който опложда целия си прайд, подлец. Истината е, че колкото и да си скубем косите, каквито и вагинални упражнения да практикуваме, колкото и зашеметяващо да е фелациото ни, винаги има риск любимият да кривне от пътя. И това няма нищо, ама нищо общо с вас! Просто такава е природата му, защото той не е нищо друго освен еволюирал петел!

Не, за Бога, няма предвид, че вие сте кокошка! Е, може и да сте, но това не е наша работа и не там и въпросът. Става дума за една теория, която учените са нарекли „Ефектът на петела“. Според нея и направените редица експерименти, един петел може да се сношава с една и съща кокошка не повече от 5 пъти на ден. На шестия той просто губи интерес и не може да достигне до ерекция. Но в момента, в който пред него се появи друга апетитна перната, той отново е в пълна любовна готовност и така... до петия път.

Учените са установили, че нещата при мъжа стоят по притеснително същия начин. Средно господата могат да правят секс с една и съща партньорка до 5 пъти на ден. Но неясно как те внезапно връщат силите си, ако им падне друга палава дама.

Така че, момичета спрете да се тръшкате! Както и да го сучем, нещата всъщност са съвсем прости, прости като реда в един кокошарник – ти, той, тя и тя, и тя, и тя....


 

Коментари към "Мъжът е просто еволюирал петел!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg