На жените им трябва здрав секс!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Какво искат жените? Това и Господ не знае! Обаче ние знаем какво им трябва – здрав секс...и бой! Шегуваме се за второто, разбира се! Но според ново онлайн проучване, онова на което се крепи една връзка е щастието на нежната половинка. А тя е истински щастлива и доволна единствено в леглото!

Повече от 50% от анкетираните дами споделят, че биха се радвали, ако по-често получават ласки от своите половинки. Освен това, драстично е скочил и процентът на жените използващи секс играчки.

Според проучването, средната продължителност на любовната игра е 42 минути, което не задоволява напълно потомките на Ева. От друга страна, мъжете признават, че все по-рядко им остава време да се отдадат на палави игри.

Както се казваше в един български филм: „Лошо, Седларов! Лошо!“ До там ли я докарахме? Секс роботи, надуваеми полови органи, купища порно, стрес, напрежение, онлайн изневери...а всичко може да е толкова просто!

В заключение държим да уточним, че това проучване не е засегнало България. Защото при нас винаги е важала максимата: „Най-обичам боба....“


 

Коментари към "На жените им трябва здрав секс!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg