На мъжете вече и секс не им се прави!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Уж жените били главните виновници за това, че мъжете изневеряват. Не им пускали! Как ли пък не! Всъщност господата твърде много се вживяха в порното и повярваха, че сексът е креватен кючек, който всяка жена трябва да владее до съвършенство! Да не говорим, че ако тяхното момиче не пожелае да изпълни някой мерак или да се усуче на осем, те я обявяват за ненормална.

Също така е абсолютен мит, че жените страдат от перманентен главобол, когато стане дума за ласки. И ново британско проучване е поредното доказателство за това.

Според статистиката потомците на Адам използват така известните извинения като „Уморен съм!“ или „Не се чувствам добре.“ много по-често от нежните си половинки. 27 на сто от мъжете признали, че често са отказвали да правят секс, докато това се отнася за 18 на сто от жените.

Психолозите обясняват това с факта, че финансовата криза смазва самочувствието на господата и се отразява доста по-пагубно на психиката им, отколкото при дамите.

Друго предположение е, че порното убива желанието на силния пол за плътски удоволствия, тъй като създава у тях илюзии, които в реалния живот са неизпълними.

А нашето предположение е, че просто ги мързи повечко!


 

Коментари към "На мъжете вече и секс не им се прави!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg